Tänään pakkasimme koiran autoon ja suunnistimme Kemin kaupunkiin. Foxy on viihtynyt hyvin autossa ja laitoin sen nyt ensimmäista kertaa jalkatilaan, kun on ollut puhetta että se pitäisi opettaa matkustamaan siellä. Kyllähän se sieltä vähän väliä pyrki pois, mutta aika kiltisti se kuitenkin oli. Ainakin sen jälkeen kun huomasi miten jännä kolo minun istuimen alla onkaan... Hetken päästä alkoi kuulumaan rouskutusta. Kokeilin kädelläni ja sieltä löytyi teepussi, mustekynä, kauppalista ja laku. Jätin lakun sinne toiseksi löydöksi. En tiedä mitä se rouskutettava oli... Ensin kävimme Esan kaupunkiasunnolla, heh ;P katsomassa olisiko sinne tullut postia. Rappukäytävässä kaikui ja lattia oli liukas eikä Foxi tykännyt yhtään. Kamalaa vauhtia vähän aikaa epäröityään juoksi portaat ylös vaikka aina tasanteilla meinasi kääntyä takaisin. Asunnolla haisi varmasti Esalta ja Opalta, joten se nuuskutteli innokkaana ja epäröimättä ympäriinsä.

Sitten huristelimme rantaan ostamaan jäätelöt ja kävelemään "rantabulevardilla". Voi kun kaikki ihmiset olisivat olleet niin kiinnostavia!! Joka ikinen tolppa ja isompi kivi piti myös haistella, kun koirakaverit olivat jättäneet niin kovasti terkkuja. Nähtiin me muutama koirakin kauempaa ja nekin olisivat olleet niin kiinnostavia. Istahdettiin hetkeksi rappusille ja annettiin Foxin maistaa ensimmäistä jäätelöään. Nam nam!! Jaksoipa vain istua kiltisti sen jälkeen, niin kauan kuin jäätelöä riitti :)

Tyttö ei ollut kuulema malttanut nukkua oikein koko päivänä eikä siis ollut antanut Esankaan nukkua. Kaupungista tultuamme se jaksoi vielä kiusata Opaa ja meitä kuljettelemalla mm. kaukosäädintä ja purren nojatuolin jalkaa, kunnes lopulta Esa laittoi sen häkkiin ja sinne se nukahti.

Syöminen on vieläkin tylsää. Olemme huomanneet, ettei tarvitse välttämättä vaivata Opaa saadakseen Foxin syömään, vaan voidaan itse teeskennellä syövämme Foxyn ruoat jos vauhti alkaa  herpaantumaan. Mutta Opan suuri suu on siltikin tehokkaampi...

Tässä vielä city-koira fiiliksiä, sattui muuten kanssa lämmin sää!
693736.jpg

693737.jpg

693738.jpg

.. Ei se kuitenkaan koko jäätelöä saanut, vaikka sellaisen kuvan ehkä saakin... :)