Itsehän tässä ei sen kummemmin olla vietelty juhannuksia, minä oli kaverin polttareissa ja Esa on ollut töissä ja on siellä tälläkin hetkellä. Tulin juuri kotiin, polttarit meni hienosti ja uskon, että morsiankin piti, erityisesti sauna-toimituksesta. :)

Otin kuvan sulhasen Sisu-koirastakin tai liekö jo yhteinen, joka on jo ehta agilitykoira ja kaikessa mukana kun käy kylässä. Sisun lempileluihin kuuluu housut, joista en valitettavasti hoksannut ottaa kuvaa, mutta tässä on siis Sisu itse, mustanpuhuva Belkkari... Huu... muistuttaa vähän Siriusta, eikö vain?

681675.jpg

Jospas illalla vielä Esan kanssa vaikka grillattaisiin, sitten olisi tämäkin juhannus pulkassa, tai veneessä, kun kesäkin on, ja sitä täydellistä odotellessa... Kaija houkutteli meitä huomenna Rovikselle näyttelyyn. Harmi vain, että parson kehä on ollut jo tänään ja muutenkin harvemmin 2 ja 3 ryhmät sattuvat samalle päivälle. Heidän koiransa kun kuuluvat lähes kaikki 3 ryhmään, rotikat, mastiffi ja affenpinseri, jonkinlaista suunnitelmallisuutta on havaittavissa... :) Mutta voihan se olla, että tekee mieli edes yksi päivä tästäkin viikonlopusta viettää rauhassa yhdessä, vaikkei se ihan juhannus olisikaan.

Kullanmuru nukkuretkottaa tuossa sylissä, otin tipsulistakin pari juhannusmaista kuvaa. Näistä käy hyvin ilmi nurmikkomme tai paremminkin sammalikkomme nykyinen tehokkaasti koiria sotkeva tila...
Hyvää juhannusta vielä toivotellen:
681676.jpg

681677.jpg

Foxy, Lotta & Opa