Ihan vielä ei ylletä sohvalle, vauhtiakin koetetaan ottaa aina sohvan kulman takaa  ja tehdyn mutkan takia vauhtia ei tule tarpeeksi, että hyppy kantaisi sohvalle saakka. Mutta kyllä tässä vielä joku päivä... :) Sängylle onkin pidempi matka, mutta sinne ei tarvitse tullakaan.

Foxy ei meinaisi millään malttaa syödä. Kyllä sillä pitäisi olla nälkä ja varmasti onkin, mutta se lähtee joka välissä tohottamaan johonkin. Pitää käydä ulkona ja leikkimässä mustiksella tai pallolla tai syödä vähän nojatuolinjalkaa (valurautaa...) ja välillä sitten haukata pari suullista. Olen sitten ottanut Opan avuksi. Kas kun tuleekin nälkä kun sanon Opalle: "Ota vain!" niin jopa ottaa Foxikin! Opa-ressua käytän hyväksi, mutta annan sille sitten jonkin muun makupalan, kun joudun sitä tuolla tavalla juksaamaan. Jospa se Foxi pian oppisi, että jos se ei syö, niin jolle kulle toiselle kyllä maistuu. (Ja on muuten muutaman kerran oikeastikin maistunut, kun Foxi lähtee liian kauas...)

Ollaan alettu käyttämään koiria erikseen ulkona. Mikä olisi siis aina viisasta, ainakin siihen saakka, kun Foxi on leimautunut lenkkeilykäyttäytymisessään meihin eikä Opaan. (miten kauan lie vie...) Opan kanssa mennessään se juoksentelee reippaasti Opan perässä ja usein kutsuttaessa lähtee tulemaan vasta kun Opakin lähtee... Tätä siis koetetaan juuri välttää. Nyt kun olemme muutaman kerran käyneet keskenämme, se kuuntelee jo paremmin Opankin kanssa. Silloin kun sen kanssa käy yksin, se ei vain oikein uskalla lähteä niin kauas, että sitä voisi edes kutsua. Liekö tämä siis vielä tuntemattoman pelkoa vaiko makkaran muistamista, olemme nimittäin ottaneet makkaran vakituiseksi matkakumppaniksi. :) Ainakin toistaiseksi.

Dark Russellin sivuille on päivitetty hienot pentue-sivut ja sieltä löytyy Foxystakin oikein hieno poseeraus kuva. Sieltä nyt sitten löytyy myös oikea Foxy, eli Åsku, meidän Foxyn nimihän on Falconetti... Heillä oli samaan aikaan myös 12 -päinen suomenajokoira pentue, joista on vielä kolme pojankoltiaista jäljellä. Niitäkin käytiin katsomassa vierailupäivänä. Kun laittoi käden alas häkkiin, missä pennut olivat, ne nousivat kaikki sitä vasten ja nuolivat ja näykkivät ja niiden tassut oli niin pehmoiset omaa kättä vasten - se tuntui tosi hauskalta!

Foxy tykkää omin nokkinensa tutkiskellä pihaa, yleensä se makoilee vain nurmella (joka on oikeasti palanutta sammalta ja runsaasti jo kukkineita voikukkia törröttää siellä täällä) ja näykkii ruohonkorsia ja kukkia tai sitten lepäilee terassinportailla ja tarkastee valtakuntaansa.

Tässä muuten kuvia Oulun reissulta.
Saanko esitellä: Foxin ISO KIELI!! Taisi olla Sannan tekemä voileipäkakku, kun sai aikaan tämän mojovan lipaisun! (Ja se olikin hyvää... :)
678765.jpg

Ja venynyt tennispallo... oli se vain melekoinen saalis!
678768.jpg