Eilen kun oli vielä kuuma päivä, kävimme illasta tyttären kanssa joenrannalla. Ajattelin, että siellä voisi vähän malliksi kastautua, jotta Foxi näkisi ettei vesi ole juttu eikä mikään.

Kemijoen vesi osoittautui kuitenkin sellaiseksi jutuksi minulle etten oikein viihtynyt kastautumassa, siis kahlasin kahdesti nilkkoihin asti ja olin jäätyä kuoliaaksi, joten tyydyimme ottamaan kesäisiä biitsikuvia ja poseeraamaan ihanan punaisissa valjaissa. Ne vain kutittavat kamalasti.

"What a POSE!"
650066.jpg

...Kettunainen ketun löytää - vaikka sitten betonilaiturin alta.
650064.jpg

Tänään Foxi osoitti todelliset tutkimusretkeilijän luonteensa kun karkasi naapurin pihalle eikä tullut kutsumalla eikä vaikka menimme sisälle oven taakse. Se vain juoksi ympyrä meidän pihamaan, naapurin sekä leikkikentän ympäri aivan päätöntä vauhtia ja kun sitä kutsui se käväisi lähellä ja jatkoi hurjastelua. Se oli ollut villipäällä jo jonkin aikaa, joten sitä virhettä emme enää tee, että päästetään tyttöä irti missään, kun touhotus on pahimmillaan. Ja huomenna muuten haetaan se aita. Lauantaina oli kauppa jo mennyt kiinni, mutta iltaan mennessä onkin sitten huomenna aita pystyssä. Parempi kaikkien kannalta. Ja ehkä naapurin lapset eivät tulisi niin usein tervehtimään...

Mutta nyt on jo äidin aika laittaa tutimaan, huomenna on taas työpäivä. Neiti saa vielä iltapalan ja isä saa käyttää koirat iltapisulla, sillä kun lomaa aina torstaihin saakka. Tässä hyvän yön toivotuskuva, joka oli tarkoitus laittaa jo eiliseen postaukseen, mutta jostain syystä en saa sitä siihen liitettyä.

645236.jpg

HYVÄÄ YÖTÄ JA LOKOISIA UNIA! Toivoo: Foxi