Urhea pikku potilas on Foxy ollut. Nukkunut kiltisti suurimman osan päivästä ja nyt illalla sitten taas riittäisi virtaa... Jalkaa se aristaa vieläkin, mutta kyllä Foxi astuukin sillä jo varovasti. Että paranemaan päin. Jos se ei nyt tuosta pahene niin tuskin on eläinlääkärillekään asiaa ennen ensimmäisiä rokotuksia.

On se niin herttainen ja urhoollinen pikku neiti ettei sitä voi kuin rakastaa!! :)

Minulla on ollut vähän huolen poikasta Foxin oikeasta korvasta, se kun on pikkuisen "ilmava". Olen nyt sitten teipannut siihen kolikon... Niin, ei se varmaan edes auta, korva laskeutuu ajan myötä jos on laskeutuakseen, mutta kun se antaa sen kolikon olla rauhassakin, niin menköön. Ei siitä mitään haittaakaan voi olla. Ellei se sitten laskeudu liian alas.... .... .. Esalla meinaa välillä mennä hermot näiden minun huolehtimisien kanssa!! En kyllä ihmettelekään. Olen hölmö kerrassaan.

Mutta toipilas kuulumisia tässä vain kertoilin. Kovasti ollaan levätty ja muuten syötykin hyvin, kaikki kupit tyhjiksi. Siirryttiin joku päivä sitten kolmeen annokseen päivässä. En muista olinko jo ehtinyt siitä mainitakin.  Mutta nyt hyvää yötä kaikille, pitää itsekin joutua jo nukkumaan, huomenna on taas työpäivä... :I