Huomenna on päänäyttely! Toivotan hurjasti onnea kaikille sinne lähteville ja muistakaa päivittää blogejanne pian, on kiva kuulla kuinka siellä meni! Itse ei tänä vuonna päästä, Esalla on ikävästi töitä koko viikonlopun, eikä tuo meidän tirppana ole vielä edes pienen pentuluokan iässä. Ensi vuonna sitten päästäänkin kilpailemaan jo ihan oikeasti! Jännää! Olen sanonut Esalle, että koska tänä vuonna ei päästy parsonnäyttelyyn, ensi vuonna pitää sitten mennä sekä Ruotsin että Suomen erkkareihin. ;) Ei se ole sanonut eikään...

Käytiin Carinan kanssa tänään tivolissa ja Euromarketissa shoppailemassa, kun kaikki muut kaupat oli jo kiinni. Päädyttiin ostamaan elintarvikkeita. Sitten ollaan mässätty. Foxykin sai nakkia kun otin sen kanssa jälkeä. Nyt on taas makkaran hajua lattiat täynnä. Opakin tykkää siitä pelistä :)

Foxyn ehdoton ykkössuokkarilelu otettiin tänään pois katosta ja laitettiin tilalle uusi. Kysessähän on siis hengenvaarallinen katosta roikkuva sukkahousu-pallo-puntissa-lelu, jonka kanssa Foxy jaksaa reuhkata loputtomiin. Lopuksi se päätyy hirmuiseen sotkuun sukan kanssa, josta se pitää yleensä selvittää. Itse se on kyllä selvästi sitä mieltä, ettei tämä ole vielä pahakaan tilanne, että menetkös siitä hosumasta. Nyt on paikoilleen laitettu uusi melkein ehjä sukkahousu ja pallo taas sisään. Pallo ehtikin jonkin aikaa jo olla kateissa, kun Foxy repi sukkahousut rikki. Ei se senkään jälkeen ollut kiinnostunut pallosta, vaan hyppi vain rikkinäisten sukkahousujen perään. Nyt kun vanhat on irroitettu katosta niitä riepotellaan sitten ympäri taloa - vihdoin ja viimein ne irtosi!!! Mutta yllättävän  kauan riittää riemua yksistä housuista. Onhan se ehkä jokseenkin riettaan näköinen lelu ja Esa jopa kerran otti sen pois katosta kun meille tuli vieraita, kun se oli sen mielestä niin nolo! :) Mutta sitä nolottaa silloinkin, kun lähden kumpparit jalassa kauppaan. :)

Muuten Foxy ei ole vielä tehnyt tuhoa leluihinsa, oikeastaan yhdellekään. Meidän terassin rappuja se jyrsi tänään ja minun kenkiäni tykkää hakea eteisestä jos en ole laittanut niitä kaappiin. Joten tuskin ilman minkäänlaisia tuhoja selvitään, toivottavasti ne pysyvät kuitenkin vähäisinä....

Mutta vielä kerran onnea kaikille huomisen näyttelijöille, toivottavasti ilmoja pitelee ja tunnelma  pysyy iloisena!

So tomorrow is this years parsons show. Unfortunately we can't manage there, but next year I've told Esa we must then attend both the Finnish and the Swedish Parsons speacial show 'cause we missed this one! He hasn't said no... :)

Foxy has this most fun toy hanging from the ceiling, a pair of pantyhose with a ball in one leg. She's already torn one pair broken so I put a new one just today. She spends a lot of time playing with it, keeps her out of mischief, at least. :) Now the old pair of pantyhose is her most precious treasure - when it finally got off the ceiling!

And I wish every participant the best of luck for tomorrows show!

Terveisin, Lotta & Foxy.