Heippasta vaan taas!

Tänään emmä ole tehneet yhtään mitään. Nukuttiin päikkärit ja käytiin lenkillä. Olen antanut Foxille pari uutta lelua, vanhoja pehmolelujani ja se rakastaa niitä! Ollaankin vähän rajoitettu niiden retuuttamista, että jännitys säilyisi kauemmin. :)

Koska arkemme on ollut niin tylsää päätin liittää tähän hauskuutukseksi muutaman kuvan. Minun ei pitäisi kylläkään. Ne ovat niin kamalan epäselviä. Mutta koetan parhaani mukaan selittää, mitä kuvissa pitäisi olla! :)

Today we have done absolutely nothing. Slept and went for a walk. After work that is. Esa spent the day with his "project car" (I say "romu", can't find a good word for it in english, "junk" or "scrap" is a bit harsh...) I've given Foxy a couple of new toys, my old soft toys, and she loves them! We have limited the use so that the excitement would last longer :)

Because today's been so boring I decided to attach some photos. I shoudn't though, because the quality is from donkeys *** - taken with my mobile, how else. Our camera is still in Oulu, though tomorrow possibly - I gonna get it back! And then, you can't stop me from taking pics! Anyways, I try my best to explain what the photos are about. :)

1. Kuva Foxy nukkuu. Otin tämän kuvan koska se oli vain niin suloinen. Tämä tuoli on makuuhuoneessa, sängyn korvikkeena, kun sänkyyn ei päästetä. Siis ei päästetä ollenkaan. Ehkä sitten jos saadaan isompi peti. On se niin ihana vieressä, pää kaulalle painettuna...
Foxy sleeping in the armchair in our bedroom. A substitute for bed where she ain't allowed. Maybe if we get a bigger bed some day - she's so sweet there, her snout pressed against your neck...
773581.jpg

2. Viisi sekuntia myöhemmin otettu kuva, kun Foxy huomasi minut.
Taken after 5 minutes of the pervious one, when I was discovered.
773580.jpg

3. :D Hehe, Foxy ja Opa leikkii! Sitäkin tapahtuu toisinaan, mutta harvemmin Opa noin intoutuu.
Foxy and Opa are playing!! Looks rough! :D This happenes quite rarely - Opa is such an old fart.
773583.jpg

4. Jatkettiin vähän rauhallisemmissa merkeissä. Opa kirputtaa Foxyn massua. Foxy tyrkyttää mahaansa Opalle harva se minuutti.
It continued a little less rough - Opa is giving Foxy some "flea treatment" :) My own translation, when he bites her very gently with his front teeth, as if biting fleas off. :) Foxy enjoys this a lot and offers her belly to Opa every now and then.
773584.jpg

5. Vieraspedissä on ruuhkaa! Kun Carina oli käymässä.
Three is a croud!!! :) When Carina was visiting. I hope she don't mind her showing... ;)
773585.jpg

6. Foxy riehuu pihalla!! Huomatkaa, leikattu nurmi! Kyllä sitä kerran kesässä pitää.
Raving lunatic!! Notice - mowed lawn :) Just fine to do it once a summer.
773587.jpg

7. Tulee kun kutsutaan. "Nyt sitten sitä namia??"
Comes when called "And now that candy??"
773586.jpg

8. Lempipaikka terassin kulmalla aurinkoisina päivinä. Puutarhatyöt on jääneet tekemättä kun multasäkit lojuvat vieläkin tuossa...
Her favorite place in the corner of the terrace. I haven't been too active with my gardening - the mould sacks are still laying there.
773588.jpg

Kun sitä kameraa ei vieläkään ole (huomenna tosin ehkä lähden Ouluun ja tuon sen mukanani) on nyt sitten pärjättävä näillä.