Carina lähti tänään Esan mukana Tornioon ja sieltä sitä tultiin hakemaan kotiin. Nyt olen taas yksin kotona ja juttelen koirista yksikseni.

Käytiin ennen heidän lähtöään lenkillä Foxyn kanssa agilitykentällä saakka. Siellä ei ollut ketään, joten otettiin Foxyn kanssa muutamia aitoja, ihan vain niin, että koiraa pidettiin kolmen aidan toisessa päässä ja sitten kun koiraa kutsui niin se ei voinut muuta kuin hypätä aitojen yli, että pääsi namin luo ja käskytettiin tietenkin kohdallaan. Muutaman kerran saattoi tulla alituskin... Pussiinkin se tutustui ja puomi käveltiin - siitä se tykkäsi hurjasti. Sillä on aina vimma päästä kaikkiin korkeisiin paikkoihin, A:kin olisi ollut aivan ihana, mutta vaikka säädettynä Minien tasolle, aivan liian jyrkkä vielä. Mutta tästä me kasvetaan!!

Koetettiin tulla keväällä kulkemaamme peltoreittiä takaisin päin, mutta heinä oli kasvanut jo niin pitkäksi, että rämmimme sieltä takaisin metsään. Ilma oli lämmin ja Foxy läähätti kovasti. Vaikkei lenkki ollut kovin pitkä, oli se sitäkin raskaampi ja tuossa tyllerö nyt nukkuu takanani tuolilla. Se ei meinaa muka mahtua siihen ja tönii minua tassuillaan vähän väliä.

We took a walk in the forest today, before Carina and Esa left (Carina home and Esa for work) and paid a visit in the agility field also. Foxy practiced jumping fences (hopphinder) and also got familiar with the collapsible tunnel (platt tunnel) and dogwalk (balansbom). She loved the dogwalk  and would have loved to go the A-ramp (A-hinder) too, but that was too demanding for her, even when put  on the Mini-level. But she's growing... :)

After the walk she was so tired, even though it wasn't any long. Here some sleepy pictures of her.

Tässä muutamia loikoilu kuvia. :) Ei tahdo enää sohvallekaan mahtua!!
She hardly fits on the couch anymore! :)
756744.jpg

756743.jpg
 Ja tässä on Foxyn suosikki paikka, jonka tein sille vahingossa viime viikolla siivotessani. Nostin korin sivuun imurin tieltä ja Esan viltti tippui tuolilta sen päälle. Foxi kipaisi korin päälle heti ja laittoi siihen makaamaan. Viltin alla on pyykkikorina toimiva kokoontaittuva muovikori ja viltti on Esan vanha rakas viltti, jonka olemmekin suunnitelleet antavamme koirien käyttöön. Tähän Foxy nykyisin tulee aina tutimaan ja kuljettaa kaikki rakkaimmat esineensä sen päälle! :)
Her new favourite place - laundry basket and an old blanket. Here she carries all her toys and devours her chewing sticks... :)
756738.jpg

756740.jpg

756742.jpg