Rauhallista päivää täällä vietellen...

Ollaan suihkuteltu Foxyn jalkaa nyt kahtena iltana kymmenisen minuuttia haalealla vedellä. Se kuulema edistää paranemisprosessia. Ja nätiltä alkaa haava jo näyttämääänkin. Yllättävän hyvin on kynsi myös saanut olla rauhassa, kauluria ei olla jouduttu käyttämään ollenkaan. Villeily alkaa olla jo entistä luokkaansa, pelottaa vain, että hurjimmilleen äityessään, haava aukeaa uudestaan.

Rekisteripaperit kennelliitolta eivät ole tulleet vieläkään. Joku oli KoiranetHelpissä kysellyt samaa, paperitkin oli lähetetty samoihin aikoihin, mutta sitä kautta ei ainakaan vastausta annettu. Googletin asiaa vähän ja törmäsin SKKY:n julkaisemaan tiedotteseen jossa asiasta ohimennen mainittiin seuraavasti: "tuontikoirien rekisteröinti kestää rutiinitapauksissakin 4-5 kuukautta". Meilläkin kävi niin, että lähettämistämme papereista puuttui tatuoinninnumero. Sitä kyseltiin vasta elokuun puolessa välissä, jolloin paperit olivat kuitenkin olleet liitolla jo reilut kaksi kuukautta. Ollaan ajateltu soittaakin asian perään, mutta luulen, että vastaus ole sen valaisevampi ja voin kuvitella että aika moni muu on jo asian tiimoilta soitellut, jos minäkin melkein, ei taideta ihan ainokaisia tuoreen tuontikoiran omistajia olla.

Minulla ei ole tapana sen kummemin kritisoida mitään ja aika harvoin otan mihinkään asiaan edes kantaa. Jyväskylän näyttely lähenee, kuten myös viimeinen ilmoittautuminen. Oltiin suunniteltu menevämme sinne, mutta meillä ei ole edelleenkään rekisteröityä koiraa, Ruotsiin kyllä, mutta ruotsalainen rekisterikin kun vielä viipyilee kennelliitolla. Joten voi olla, että joudumme soittelemaan asian perään joka tapauksessa. Varmasti jokin menettely tapa on olemassa, mutta minä en siitä näin koirapolitiikkaan kuitenkin melko heikosti perehtyneenä tiedä. Vaan eiköhän asia selviä...

Nyt sylissäni tassuaan kuivatteleva Foxy alkaa jo liikuskelemaan levottomasti, joten on lähdettävä taas sairaanhoitajan hommiin.