Oulun reissulla sattui ikävyyksiä koirapuistossa... Mitään tappelua tai rähinää ei sentään, vaan kaikki koirat olivat oikein kilttejä ja sosiaalisia. Meidän Foxy vain säikähti aika pahasti. Dalmatialainen oli tulossa sitä tervehtimään, mutta yllätti selän takaa ja Foxy säikähti niin kovasti, että lähti päätä pahkaa juoksemaan. Ja koska se oli koirapuisto, siinä on myös aidat... Hyvä niin, koska muuten Foxy olisi saattanut juosta teille tietymättömille. Tässä tapauksessa se vain juoksi täysillä päin aitaa ja kimposi siitä jatkamaan juoksuaan kunnes Esa otti sen lennosta kiinni. Ei mitään, kaikki vaikutti olevan ok, koira vain hieman hädissään. Ja tassussa oli verta. Dalmis tuli vielä tervehtimään, ihmetteli sekin varmaan vähän Foxyn räjähtävää reaktiota se räksyttikin sille kuin vietävä - puolustus kuitenkin toimi. Pääteltiin, että se oli satuttanut tassunsa aitaa päin juostessaan se ei kuitenkaan näyttänyt kovin vakavalta.

Seuraavana päivänä päätettiin viedä lääkäriin kun koira kuitenkin nilkutti ja niinhän siinä sitten kävi, että kynsi leikattiin pois kokonaan, se oli puoleksi irtonainen. Ja nyt on sitten tassu paketissa ja koetetaan estää Foxya nuolemasta sitä. Eilen ostettiin siihen vauvansukka, että saataisiin haava hengittämään ja lasten kurarukkanen pihatuokioita varten. Huomaa kyllä, ettei pihahetket meinaa enää oikein riittää - virtaa riittää. Tänään käynemme kuitenkin pentukurssilla vain sivustakatsojana. Se onkin sitten vihoviimeinen pentukurssi kerta. Ns. jatkokurssi alkaa joskus lokakuussa, kun siirrytään halliin. Sitten käydään agilityesteistäkin loput, A ja keinu. Keinua ollaan jo muutaman kerran kokeiltu, mutta vain niin, että joku laskee keinun koiran alta, ei Foxy varmaan oikein tajua mitä siitä tapahtuu.

Mutta tällaista meillä. Huomennahan oli se pentunäyttely. Onpahan lääkärintodistus mikä laittaa, että saa rahat takaisin. :( Harmittaa kyllä taas. Ja tuntuu jotenkin niin omalta tyhmyydeltä kaikki. Tuommoisen vilkkaan pennun kanssa kaikki sairastelemiset tuntuu niin moninkertaisen masentavilta.

Foxy had an accident in a dogpark and hurt her paw. A dalmatian run to her behind her back (didn't even touch, though) and she got scared and run off hitting the fence and thus hurt her paw too. A nail had to be cut off. It might grow back though. She's starting to be as energetic as ever, but the bandage prevents her to stay outside for long. I hope it will get better real soon. I hate to see a little puppy convalescent... and blame myself for it. :( There will be no puppy show for us this weekend.

Toipilas ottaa rennosti - The convalescnet taking it easy
919727.jpg

Kuvia väen vängällä... (Mutta eikös korvat ookki aika nätsästi :) - Pretty ears, ain't they?
919725.jpg

Foxyn lelu jota se purea nypyttää öisin ettei voi nukkua... Opa on ilmeestä päätellen samaa mieltä.
919726.jpg