He hee.... Kaija soitteli tänään aamusta heti kun herätyskello oli soinut. Kyseli ollaanko lähdössä messariin joulukuussa. Ihan vaan mukaan taikka sitten Foxyn kanssa. Kun mehän ei oltu lähdössä, ajateltiin, että jos jäädään hoitamaan koiruuksia Ruotsin puolelle. Nooohh.... Kuinkas siinä sitten kävikään, nyt on Foxy ilmoitettu messariinkin. Ja koska netissä on nykyisin niin kätevä ilmoittaa moniin muihinkin näyttelyihin, laitoin samalla ilmoittautumiset menemään myös Kajaanin Tammi-näyttelyyn. Jostakin luin, että Suomessa on aivan liikaa koiranäyttelyjä. Ja juu, siltä se alkaa tuntumaan minustakin...

Messarin hinnat ovat vain aivan järkyttävät. Tuskin kovin usein tulen pentuja viemään sinne, 40€ pennusta on oikeastaan ihan naurettavan kallista, kun tulos kuitenkin on epävirallinen. Mutta koska meitä niin pyydettiin ja koska minä oikeastaan haluan sinne itsekin, niin tuli sitten maksettua tuollainenkin naurettavan kallis hinta siitä, että pyörähdetään sinisellä matolla. Tai minkä värinen lie, en minä ole sitä ikinä nähnyt.

Kaikkeen sitä pientä koiraa viedään. Varmaankin, jos siltä kysyttäisiin se jäisi kotiin ja tyytyisi peuhaamiseen ja lenkkeilyyn. Ehkä parempi etten koeta onneani kysymällä.

What's so funny is that one phone call from Esa's mother made me to enroll Foxy for the Winner 2007 Dog Show in Helsinki held in December (today was the last day for enrollment). She didn't ask if we should enroll Foxy, but just if we wanted to come along since they were going and sure; if we were going Foxy should go too. It's just outrageously expensive - 40€ for a puppy! Since they've finally managed internet enrollment in SKL I also enrolled her for January's puppy ring in Kajaani. A good reason to visit family, too. That will be her last puppy ring, I lamented that she will be 9 months only 3 days after the dog show in Kajaani... 9 months is when you can put your dog to junior class, the first official class. The results you get under that age are unoccicial.

I would also LOVE to go and see the World Winner 2008  Show in Stockholm next July. Elmo mastiff is going for sure if nothing happens, so maybe.... :D