Näyttelyt-sivu on nyt päivitetty ja ensimmäinen näyttely on ohitse. Paikat on niin kipeenä... :) Kyseessä oli siis Jyväskylän KV näyttely ja tuomarina toimi Juha Palosaari. Foxy sai korvista huolimatta hienon arvostelun ja oli luokkansa voittaja ;) Ainoana luokassaan. Arvostelu, joka siis löytyy myös näyttelyt-sivulta kuului näin:

Hyvän tyyppinen, joskin vielä kauttaaltaan melko hento. Kaunis pää. Turhan korkealle kiinnittyneet korvat. Hyvä ylälinja, erinomainen häntä. Riittävät kulmaukset, hyvä sivuaskel.

Korvat oli kuitenkin niin hyvin kuin ne hyvinä päivinä vain ovat ja odotettavissa siis on, että niistä vielä kuullaan. Mutta punaisesta nauhasta jäi hyvä mieli ja toivo elämään. :) Allusta tuli ROP-pentu ja se sai myös kunniapalkinnon. Onnea Allulle!! Meidän kävely meni aivan hienosti mutta niin hienosti ei onnistunut
lattialla seisottaminen. Siinä oli muutamia raksuja levällään jotka kiinnosti tyttärtä aivan liikaa, joten rimpuilimme sitten. Meillä oli tietenkin myös uusi kamera mukana ja lopussa muutamia otoksia.

The Näyttelyt-page (dog shows) has been updated now and Foxy's first show is over. She was the only one in her class and got a red ribbon. The judge was Juha Palosaari. Despite her high settled ears she got a good critique and we were very well pleased:
Good type, though still a bit slender overall. Beautiful head, unnecessarily high attached ears. Good topline, excellent tailset. Adequate quarters, good sidestep(?)/ side movement.

She walked quite well in the ring, but when I tried to make her stand before the judge's table there were some candy scattered on the floor and she was determined to get them... So it was a struggle. We had our new camera with us and took some pictures and videos too. Here are some of them:

Odottelua Waiting
1068167.jpg

Ja lisää odottelua And more waiting
1068168.jpg

Allu ja me kehässä :) Us on the right and the puppy BOB
1068170.jpg

Kävelyä kehässä  Walking in the ring


Ja odottelua kehän jälkeen... And waiting after the ring...
1068172.jpg

Ja näin meillä oli sitten korvat kotona. :D And this is how she kept her ears after we had gotten home!! :D
1068174.jpg