Hihii! Me saatiin Foxyn korvat ojennukseen. Nyt otetaan aikaa kauanko ne pysyy... :) Piti välillä ottaa teipit irti tuulettumaan.  Nyt minulla ei valitettavasti ole kuvaa erittäin hyvin toimineesta teippaussysteemistä, mutta käytin pelkästään n. 15cm pituisen pätkän apteekinteippiä jonka teippasin kaulan alta linttuun ettei karvat tartu ja sitten avonaiset päät korvien taakse kiinni. Laitan kuvia sitten kun teipataan parin päivän päästä uudestaan. Hyvin pysyi neljä päivää ja tässä on tulos:
1081848.jpg

1081850.jpg

Juu, ettei sitten tarttee ihmetellä jos me tullaan messariin korvat teipattuna ja otetaan teipit pois just ennen kehään menoa. ;P No joo, nyt ne alkaa jo nousemaan kun se tuli tuohon repimään sen hiirilelua. Hieronnalla tosin laskee taas. Vaan on se hassun näköinen kun sen korvat oikeasti on niin kuin niiden pitää... On tottunut siihen pupukorvaan jo. Alhaalla kuva Opasta ja Foxysta kun ne nukkuu niin söpösti. :)

1081852.jpg

As even the english readers might have noticed today's posting was about her ears which we finally got settled. By keeping them taped 4 days. Now the tapes ar off for a few days, but every time she get's a little excited they're up again. It's an endless battle but I guess we're going to have to give up eventually.