Tämmöinen testi löytyy Helmiltä ja minä

Olen kuin terrieri

Nyt lentävät ärräpäät! Tehokkaat terrierit ovat erittäin itsepäisiä, mutta älykkäitä koiria. Niiltä ei useinkaan löydy juuri miellyttämisehalua, vaan terrierit tekevät elämässä juuri niin kuin itse tahtovat. Toisaalta voimakas oma tahto on hyvä juttu, mutta se voi tuoda elämään myös riita- ja ongelmatilanteita, kun terrierin tahto ei mene yksiin muiden perheenjäsenten kanssa.

Territ ovat kuitenkin myös harvinaisen iloisia koiria. Ulkonäöltään terrierejä kuvaillaan usein luonnollisen näköisiksi ja kokoisiksi koiriksi. Terrierinainenkaan ei siis ole hysteerinen ulkonäkönsä hoitamisesta.

Vaikka en minä nyt ehkä ihan terrieri ole. Nimittäin yllä minulta taitaa sitä miellyttämisenhaluakin löytyä ja joskus vähän liikaakin. Sainkin ensin tuloksesi mopsin, mutta siihen olin kyllä painanut kaksi kertaa väärän vastauksen. Mutta ehkä se mopsin luonne ei ole minusta kaukana. ;)

Meillä on satanut tänään tosi paljon lunta ja Foxy saa pihalla hepuleita ja rällää siellä niin että lumi lentää. :) Tässä video kun Foxy peuhaa meidän takapihalla sama löytyy myös Videot-sivulta. Lisäsin sinne myös pari uutta.

There are some new videos in the videot-page! Here she's playing in the snow in our back yard.