No nyt pitäisi sen toisenkin videon toimia, kuvanlaatu on nyt vain vähän huonompi. En ymmärrä, mikä  siinä AVI-tiedostossa muka oli vikana... Se on nyt muutettu mpg:ksi.

Ajattelin että minulla olisi tänään tonttu- ja siivouspäivä, eli askartelen pahvitonttuja ja siivoilen. Iltapäivästä mennään ostamaan sänky!! HURRAA! Ja illalla meillä on nätö-harkat. Harmittaa vähän kun ei viime viikolla menty, mutta  silloin piti kyllä oikeastikin tehdä sitä suunnitelmaa.

Olen keksinyt uuden lämpimänleivän, vaikkei se tietenkään mikään uusi ole jonkun mielestä. Meillä on eilistä perunamuusia jota laitoin sämpylän päälle ja siihen juustoa ja kinkkusiivu ja mikroon - Avot! Onpa vain hyvää. Esa sanoi että vähän erikoisenmakuista, mutta se olikin vain sillä tuulella että sen piti saada sanoa, muuten se olisi kyllä tykännyt siitä myös. :)

Foxy on huomattavasti pirteämpi tänään, siitä kyllä huomaa heti kun ei olla tarpeeksi puuhasteltu niin se ei malta nukkua tai rauhoittua ollenkaan päivisin. Se on joko pöhisemässä ikkunassa tai hipsuttelee ympäriinsä (silloin pitää olla erityisen varuillaan mitä se keksii) tai sitten se haluaa leikkikaverin. Eli tuijottaa minua joku lelu vieressään tai suussaan. Nyt se ei ole jaksanut semmoista kuin vähäisimmissä määrin. Tänä aamuna se nautiskeli kun en noussut heti sängystä ja se kiipeili pään päällä ja nuoli silmät ja korvat ja ryömi takaisin peiton alle ja kirputti minua ja tuli pois ja kiskoi peittoa päällensä ja rellotteli sitten siinä. :) Ihana pikkukoira!

Vaan nyt aloitan koirien lenkityksellä ja sitten rupean tonttutouhuihin. Minun joululaulu kokoelmani vain on aika suppea joten sitä en ehkä enää jaksa kuunnella...

Foxy got a limber tail from the Saturdays running about, it wasn't a very cold day, but it was the first time she spent so much time outside. So she's been drooping her tail downwards now already a couple of days. She can wag it a little already and keeps it up when we take her for a walk, but maybe it's still a bit sore because it isn't quite what it normally is. And when she's planning to lay down she can keep her bottom up for a while, like it would hurt getting down and putting her tail in an awkward position. The winner show is on saturday but I'm sure it'll be fine by then. Well, I hope!

Foxyn korvat oli eilen tuulettumassa... Nyt taas teipissä. Ears without the taping...
1103776.jpg