Käytiin tänään Foxyn kaa agilitaamassa. :) Halli oli tyhjä niin oli hyvä harjoitella. Tarkoituksena oli harjoitella kontakteja sekä etenemistä. Lopuksi otettiin muutaman kerran lyhyttä, helppoa rataa. Tai oli siinä yksi kinkkinenkin kohta, jota me ei sitten oikein osattukaan... Mutta kyllä me vielä! Laitan tähän videotakin, vaikka olenkin siinä kaameasti kirkuva ja huitova lökäpöksyinen muija, mutta sitä se on - agility, ainakin minun tapauksessani. :) Ehkä joskus opettelen olemaan vähemmän kirkuva ja innokas.

Foxysta oli havaittavissa hieman juoksuista johtuvaa poissa olevuutta. Se ei ollut aivan niin täpinöissään kuin yleensä, mutta mielestäni meidän treenit meni silti oikein hienosti. :)

We went training agility today, just by ourselves, it's been so long since the last time. She wasn't quite as excited as normally, she's still in heat, but I think she did very well. Me only so well... ;) But we're just beginners. Those videos are quite "screamy", so lower the voice before clicking play... We practiced some "proceeding" and the contact obstacles and took a little track too in the end.

Tässä Foxy odottaa aloittamista. Minun kengännauhat kun oli joka välissä auki...
Foxy has to wait for me to tie my shoelaces...
1172068.jpg

Tässä sitten harjoitellaan etenemistä 3xhyppy ja putki. Molempiin suuntiin ja koetin välillä jättäytyä myös kauemmas. Toiseen suuntaan olikin vähän vaikeampi mennä, mutta siitä ei ole videota. Meillä oli akku ihan lopussa... :(
Here the proceeding part. We took for both directions. It was a lot harder from tunnel onwards.Tässä sitten meidän huima rata. Kinkkinen kohta oli siis heti putken jälkeisen esteen jälkeen ohjaaminen seuraavalle. Sanokaapa te jotka harrastatte agilityä, kuinka tuollaisessa kohdassa tulee ohjata? Koska me ei sitä selvästikään osattu. Tai siis minä. Foxyhan osaa mitä vaan! ;)
Here the tricky part came after the tunnel. I couldn't handle her so well. I guess I should wait for guidance before trying to do advanced stuff like that..Pian meillä jatkuu ohjatutkin treenit. 12. päivä ois harjoituskisat... he hee.
Guided training will begin again soon. On the 12th of January there would be a practice agility race too, you know, with an easy track....  :P