Ja niin se on poltettu. Suunnitelma CD:lle. Huominen esitys on enää edessä ja siinäkin "fuskattiin" niin, ettei aiota puhua ollenkaan vaan annetaan powerpointin aukoa itseään ja puron solista taustalla niin että kaikki varmasti nukahtaa ja voimme hiljaa livahtaa tiehemme. Kyse on siis viimeisestä kurssistani AMK:ssa ja se on niiiiiiiiiiiin mieluisaa ajateltavaa! :)

Meillä on kotona alkamassa uusi aikakausi. Opa on huomannut sen ensimmäisenä. Pikkuvanhasta parson neidistä on kasvamassa kaunis ja viisas nuori nainen joka nykyisellään viettää suurimman osan ajasta roikkumalla hampaillaan Opan jalassa. Foxyn hormoonit ilmeisesti toimii sillä tavalla ja tämä lienee juoksujen ensimmäinen vaihe. Opa vain heiluttelee häntää ja murisee sille silloin tällöin ja saattaapa se lantiokin keikahtaa muutaman kerran jos Foxy sattuu sopivaan kohtaan, vaikkei se lähellä käykään... Seuraamme mielenkiinnolla muuttuuko jalkojen pureminen joksikin muuksi aktiviteetiksi, meneekö Opan korvat pian luimuun (niin kuin aina kun se on rakastunut) tai lakkaako herra vielä syömästä. Meillä on sopivasti taukoa agilitystä tammikuuhun saakka, toko alkaa huomenna, mutta sinne emme pääse. Esa tulee Ouluun ja muutamme minut täältä pois. Joulun jälkeen on sitten tapaaminen rakkaan Lukaksen kanssa. Tähän asti se on puhtaasti inhonnut Foxya, mutta kuinka käynee nyt kun uudet tuulet puhaltavat purjeisiin...

Koska minulla ei ole täällä mukanani kameraa tai Foxya jota kuvata tai Opan ja Foxyn uusia leikkejä videolla ja minä koetan aina kovasti liittää paljon valokuvia, joudun sukeltamaan vanhoihin arkistoihin ja esittää jotain ennen julkaisematonta materiaalia:

Tässä Opa on saanut kermavaahtoa
1022649.jpg