Jopa on raskas viikonloppu takana. Foxykin on käyttänyt kaikki tilaisuudet hyväkseen ja nukkunut aina kun mitään mielenkiintoista ei ole vireillä. Tänä viikonloppuna ei ole kuulunut sitä tavanomaista sipsuttelua kun pitäisi keksiä jotain tekemistä eikä se ole myöskään ole tullut tuijottelemaan pallon kanssa. Eilen hallilla hypitty agilityrata oli tänään laitettu sivuun ja tilalle koottu kaksi näyttelykehää. Ilmoittauduttiin Foxyn kanssa pienten koirien pentukehään jossa ikäraja taitaa olla 10kk. Kerttukin oli meidän kanssa vielä pennuissa, tosin järkkäiltiin niin, ettei jouduttu pareiksi - itkuhan siinä olisi tullut kun toinen vain voi saada punaisen nauhan. ;P No ei se mitään auttanut, koska Foxy sai sinisen kuitenkin. Parina oli muistaakseni 6kk dandiedinmontinterrieri. Vaan eipä tuo mitään, kävely meni oikein reippaasti ja kauniisti ja sinisten kehässä Foxy tuli ensimmäiseksi ja pääsi BIS-kehään! Hassua!! :) Foxylla ei taaskaan ollut paras päivä ja minua harmittaa kun en muistanut ottaa vinkuhiirtä mukaan, en olisi halunnut Kajaanin tärinän taas toistuvan kuten välillä kävi, koetin kuljetella koiraa joka paikassa ja käyttää välillä ulkona. Onneksi saatiin palkinnoksi friesbie jolla olikin kiva leikkiä (alkaakin jo olla entinen frisbie...;). Mutta päivä oli aika pitkä ja BIS-kehässä olleiden kahdeksan koiran kanssa ei seisonta pysynyt enää kauniina loppuun saakka. Ja seisoa piti kauan.... ihan minunkin mielestäni. Ja jos päivä tuntui omasta mielestä pitkältä niin voin vain kuvitella miten tylsää Foxylla on hetkittäin täytynyt olla. Mutta sijoituttiin siis hienosti 7. yli 80 koirasta.:) Jekku tuli illalla vielä käymään ja voitteko kuvitella, aikansa meuhkattuaan, tosin normaalia rauhallisemmin, Foxy laittoi tyynesti nukkumaan. Se kertoo miten lopen väsynyt sen täytyy olla. Nukkua nyt kun koira on vieraisilla! :)

We were at the match show today. Foxy took a blue ribbon when in ring with a 6months old Dandie Dinmont terrier, but later in the blue ring, she was first and went into BIS-ring! :D The day was very long and the BIS-ring especially, so she wouldn't stand beautifully all the way 'till the end but slopped a little. In any case we were the 7th best of over 80 dogs. :) I guess all that ring training hasn't been in vain. I just hope I would have remembered to take with me a skeaky toy mouse I have bought for ring training, maybe she would have stayed a little more perky. Some quivering occured again during those long standing sessions. I think if she will continue this way, dog shows will turn to be something very unpleasant for her, so I should come up with a trick to make it more interesting. This time we went walking around a lot and playing outside with the frisbie she won from her class. The weekend, though very triumphant, has been very tiring for Foxy and she's been sleeping all the while she's just been able to. Even when the Tax Jekku came visiting tonight Foxy actually SLEPT. Can you imagine a young parson sleeping when another dog is visiting?? I know, it's hard. ;)

Tässä olemme pöydällä Here we are on the table


Tässä teemme kolmion Here we make a triangle


Kerttu ja me Best in Show-kehässä Here the BIS-ring


Tässä sinisen nauhan saaneita pentuja
P
uppies who got blue ribbons1208286.jpg

Tässä poseerausta BIS-kehässä Posing in BIS-ring
1208291.jpg

Palkintojen kanssa poseerausta: "Vieläkö tätä seisomista...." With the prizes: "Do I really have to pose..."
1208294.jpg

Näyttää mehupurkilta, mutta oikeasti siinä on marlin mehulasit ;P Looks like a juice container, but it actually contains two juice glasses ;P

Now we're off to sauna and then to bed...