Päivitys ja treeni taukoa ollaan pidetty huimat kaksi päivää - minulle se on aika pitkä aika. :) En malttaisi pysyä poissakaan. Illalla on onneksi taas treenit. Ne alkaakin ollaa viimeisiä alkeistreenejä, helmikuun alusta me ollaankin jo jatkokurssilaisia! :)

Sää on taas hirvittävän ällöttävä ja kävin kumppareiden kera kiipeämässä mäen päälle ja kivipolkua pitkin liukastelin alas. Oikeastaan siellä on enemmän märkää kuin liukasta, mutta jos ei ole varuillaan niin pian on takapuoli märkänä jäätiköllä lepäämässä.

Varattiin Foxylle trimmausaika ensi viikon perjantaille. Se alkaa olla aika karvainen ilmestys ja liian karvainen näyttelyyn vietäväksi. Trimmaaja on lähinnä erikoistunut kettiksiin, mutta trimmannut myös joitain parsonneja, joten jospas sielä jotain tulosta saisi. Pitää muista ottaa ennen ja jälkeen kuvat. :)

Pari päivää sitten käytiin Seskarössä ja Foxy pääsi leikkimään Kertun kanssa. :) Tässäppä tyttöjen touhuja. Ääntä pitää Foxy, se ei oikein ole murinaakaan, semmoistä yninää lähinnä :) Mukava vain kun on hiljainen koira. Kun vielä saisi vahtihaukkua vähän vähennettyä. Sekin mahtaa olla Opalta opittua. Mutta onneksi molemmilla aika vähäistä - ehkä sitä ei ole kuitenkaan ongelmaksi asti ja pitäähän koiran vähän saada vahtia tuntee pian olonsa aivan toimettomaksi, jos sekin kielletään.

Some break from training and updating. Tonight we have agility again. It's one of the last of the beginners course then we're off to the extension course and after that to the real training groups where big dogs go... :)

A few days ago we went visiting Kerttu. Here some evidence of them playing fine together. There was a time when Foxy was a bit more pushy and Kerttu lost her nerve now and then and made horrible buzzing noise. You can't really call it growling it's sounds more like a really big bee ;P Here the noise maker is Foxy, she doesn't know how to growl either, so it's just some noise which makes her sound some what frustrated. :)

Vähän laiskan oloistaa leikintää ;) A bit lazy playing


Vähän enemmän ruutia A little more feisty


Ja sitten hellää hoitoa, "Sori jos purin liian kovaa ja ärisin inhottavasti, kyllähän sä tiedät etten mä oikeesti tarkottanu... After care "Sorry for biting to hard, I did not mean it, you know..."