Eilissä päivänä tultiin Sotkamoon, käytiin illasta seuraamassa agility kisoja Kajaanissa, kun tuttuja oli kisaamassa. Ja kas vain, sieltähän rapsahti serti ja siirto isojen poikien sarjaan! Onnea vain Oulun suuntaan!!

Meillä oli kehä tänään puoli kahdeltatoista tai aikataulu sanoi niin, arvostelu vain oli vähän jäljessä, joten taidettiin ollaa kehässä vasta joskus puoli yhden aikaan. Milloin ne ikinä oppii... Ei varmaan ikinä. Narttupentu kehässä meitä oli 3, meidän lisäksi vanha tuttu Miselin Mary Jo ja ensimmäistä kertaa kehässä pyörähtänyt Murustan Aava, simpsakka pikku tyttö sekin! Urospentuja ei ollutkaan. Siellä sitten kipitettiin aikamme kehässä kunnes tuomari päätti ravamisen edellä mainitusta päin vastaiseen järjestykseen. Aava oli ROP, Kerttu toinen ja me kolmansia ja kaikki tyttäret saivat KP:t!! Joten hieno päivä jokaisella!

Foxy oli vähän kummallinen kehässä, kun se tärisi ja oli muutenkin apaattinen. Pöydälläkin se tärisi. :( En tiedä oliko sillä kylmä vai tunsiko se olonsa muuten vain orvoksi. Kävely meni kyllä ehkä juuri sen takia oikein hienosti, sen suurempia sinkoilematta. Lopussa olisi ilmeisesti ollut kiva vähän jututtaa Kerttua, kuten videostakin käy ilmi. Ehkä tämä eriskummallinen käytös johtuu edelleen niistä juoksuista, vaikka ovatkin lopuillaan. Uni maittaa liiankin hyvin edelleen; saa nähdä elääkö meidän neiti kuvitelmissa omista pennuista.... Seuraavat viikot sen näyttää.

We came to Sotkamo yesterday and went to see an agility race to Kajaani at the night. Our friend got a SERT and next time he will compete in 3. class for the first time!

Today in Kajaani Foxy was unusually quiet and in the ring she actually shivered all the time. It was a bit chilly in the hall, but I should think she has thick enough coat... maybe it's still the heat affecting her. Let's hope she won't be pseudopregnant after this über peacefull heat period... She's still napping all days long.

Esa tried to take some photos to with no success, so here a video. First there are we, then Kerttu and then Aava until the judge points the final order.

Kuviakin Esa koetti ottaa, mutta kaikki olivat enemmän tai vähemmän tärähtäneitä. Salamalla otetut näyttää niin tummilta, mutta sillä ne on otettava jatkossa, muutoin ei tule kuin tuhrua. Tässä kuitenkin video viimeisistä rundeista kehässä. Ensin menee Foxy, sitten Kerttu ja viimeisenä Aava ja sitten tuomari vaihtaakin järjestyksen.