Eilen kävimme tosiaan parin tunnin lenkillä sisältäen jäällä kahlaamisen ja metsässä rämpimisen, ainakin noin Foxyn osalta.  Iltapäivästä sitten, kun lähtö venyi lenkin takia, kävimme vielä hallilla treenaamassa, eikä Esa mennyt tallille ollenkaan. Eilen lupasin muutamia kuvia lenkistä, metsä oli niin kaunis ja Foxyllakin ihana villapaita päällä joka kotiin mennessä oli muuttunut jääpaidaksi, mutta eipä tarvinnut niin paljon lumipalleroita repiä turkista. Se paita vain ei ehkä myöskään tykkää lumipalleroiden repimisestä. Emme laita villapaitaa enää toiste talvella... Vaikka onkin se söpö!

Photos from yesterday

1246520.jpg

1246518.jpg

1246516.jpg    1246519.jpg

1246517.jpg

Agilityssä treenailtiin yleistä ohjautuvuutta ja kontakteja kaikilla esteillä. Putki ei jotenkin kiinnostanut ja epäilin syyksi siihen suihkutettua hajunpoistoainetta, urokset kun tuntuvat tykkäävän merkata juuri putkia. En voinut olla muuta kuin äärettömän iloinen harjoitelluista kontakteista, sen lisäksi että se suoritti jokaikisen kontaktin täysin virheettömästi (nakeilla siivitettynä tietenkin), se osasi myös hidastaa ajoissa. Puomilla saatoin tulla reilusti sen takana ja olla varma, että mitään vilunkia ei tapahdu. Ja se odotti kontaktilla aina siihen saakka kun annoin luvan tulla pois! Ihana pikku koira!!! :)

Illallapa sitten väsytti. Voi kun sitä väsyttikin. Se ei edes päätään nostanut kun söimme olohuoneessa ja Foxy sai olla Esan vieressä. Otimme Foxyn vielä mukaan saunaankin ja yäks, sen jälkeen pesulle. Toisin kuin kaikki muut koirat joita olen pessyt, häntä koipien välissä joka iikka, Foxy seisoo niin jäykkänä kuin vain voi, häntä tikkusuorana ylöspäin. Se on aika koominen näky suihkussa, mutta niinhän ne kaikki, eikä varmasti ehdoin tahdoin ole sinne menossa. Joten ei saa tehdä pilkkaa... Harmi kun ei tullut otettua kuvaa. ;)

We took a long walk in the forest and Foxy had to run in deep snow to keep up with Opa. Later in the evening we took some agility training and practiced contacts - each one of them she did P-E-R-F-E-C-T-L-Y-!-!-! And I was sooooo happy :) Maybe we could attend the next practice race too... :D At the night we took her to sauna, well, she wanted to come as always and we also gave her a bath afterwards... She had been very tired through all night and going for a pee turned out to be almost insuperable for her, which you can see on the video below. :D

Ja kuinka on mahdollista, että iltapisulle lähteminen voi olla NÄIN vaikeaa???!!! Parsonille??