Foxyn kasvattajan sivuilla on myytävänä Foxyn puolisiskon tyttö... Miten söpö se se sitten osaakaan olla!! Se on jo kaksi vuotias, en tiedä minkälaisia ongelmia alkuperäisellä perheellä on tullut, ettei koiraa enää voi pitää. Se on myös myytävänä ruotsalaisella myyntipalstalla netissä. Jos Foxy olisi vähän vanhempi ja jos kyseessä ei ole jokin todellinen "ongelmatapaus", vaikka todellisia ongelmatapauksia taitaa aika harvoin olla. Ottaisin sen heti!! Enkä kysyisi Esalta, koska se ei ehkä ottaisi... ;)

Carina lähti juuri ja ehtiin vielä päivällä käydä hallilla treenaamassa. Nyt ollaan sitten käyty kolmena päivänä peräikkäin! Taukoa on siis luvassa... Foxyn kanssa otimme vähän rennommin - mm. suoraa rataa hyppyjä ja pussia. Pitkästä aikaa harjoittelimme myös keinua vähitellen rämäyttäen sitä yhä kova äänisemmin ja korkeammalta. Keppejä otetiin myös yksittäisenä esteenä ja sekin alkaa ilokseni mennä jo hienosti, siis vielä täysin kädellä ja nakilla ohjattuna joka ikiseen väliin, mutta siitähän se alkaa. Meillä ei ole sellaisia hienouksia hallilla kuin verkkokepit...

Epäilimme Foxylla jo jonkin aikaa valeraskauttakin, koska sen nisien ympärykset ovat kovettuneet n. euron kokoiselta alueelta ja siitä on tullut niin kovin paljon rauhallisempi kuin se oli ennen juoksuja. Mutta kai se vain on tullut rauhallisemmaksi muuten vain - kyllä siitä sitä virtaakin on vielä tarvittaessa löytynyt ja muulloinkin... Ei ainakaan muita oireita ole ilmennyt, lelujen hoivaamista tai pesän rakentamista ja toivottavasti niitä ei ole tulossakaan. Johan tässä aletaan mennä kolmatta viikkoa juoksujen jälkeen, että voiton puolella ollaan.

Koetettiin hallilla ottaa kauniita seisonta kuvia Foxysta ja kyllähän se seisookin, mutta se karvan määrä!! Trimmaus on todellakin paikallaan, harmittaa vain, ettei aiemmin hoksattu sitä. Jotenkin vain ajattelin, että kyllä se vielä menee kun vähän siistii... :D Luulen, että selästä otettaessa se kapenee ainakin sentillä! Sitä paitsi se on ehkä myös vähän tuhdissa kunnossa, massu näkyy selvästi. Tässä kuva meidän karvaturrieristä:
1225563.jpg

Lintu komentaa meitä aamuisin ja tulee ulos häkistään. Lauantai aamuna se lensi eteiseen, josta oli kova työ saada se takaisin olohuoneeseen, jotta Esa ja Carina pääsivät ulos. Itse olin jo ulkopuolella, joten en päässyt auttamaan. Se on huomattavasti sosiaalistunut tässä parin viikon aikana ja tänään kun Kaija ja Pentti tulivat käymään ja keskustelimme koirista, niin että vähintään 5 ihmistä oli yhtä aikaa äänessä (lue: kaikki puhuivat toistensa päälle) lintukin iloisesti sirkutteli taustalla, mitä se ei ole oikeastaan tähän asti tehnyt. Se selvästi rakastaa puhetta ja kaipaisi keskustelu toveria itselleen... En vain tiedä onko toverin hankkiminen tuon ikäiselle linnulle enää kannattavaa. Se on kuitenkin naaras ja aiemmin ainakin ollut kovin dominoiva sellainen.

Mutta nyt lähden laittamaan salaattia ja rauhoitun viettämään sunnuntai-iltaa, mitä siitä nyt on jäljellä. :) Hyvää alkavaa viikkoa kaikille ihanille lukijoilleni!!