Foxy pääsi pitkästä aikaa peuhaamaan Seskaröhön. :) Ja Kerttu saikin kyytiä ;) Ja toisin päin. Ei ne malta jättää toisiaan rauhaan pakolla sylitin Foxyn välillä tai pistin sohvalle rauhoittumaan, pysyy siinä kyllä pitelemättäkin jos vähän vahtii.

Illasta otettiin Jupesta uusia kuvia ja Jupekin pääsi vähän körmyyttämään Foxya. Mutta Foxypa ei enää sietänytkään sitä kaulasta puremista ja alistamista vaan pisti Jupen ihan tosissaan ruotuun!! Olipas aika villiä katsella! Ei se Jupe siitä tosin mitenkään säikähtänyt, pyysi vain leikkiin tai käppäili pois, Foxy kyllä näytti käyvän oikein tulisena :D Olipa vain erikoista katseltavaa, kun se oli ihan ensimmäinen kerta kun se komentaa jotakuta, jos ei sitä lyhyttä äräystä Rollelle lasketa. Siitä on semmoiset kolme viikkoa kun viimeksi Foxy ja Jupe näki ja silloin vielä leikki maistui hyvin.

Today we got a chance to witness Foxy's first attempt to show she's "older" and that there's to be no messing around with HER! It was only three weeks ago, when she an Jupe were all for playing with each other until now, when Foxy decided she was far too ladylike to play with 6 months old rottweiler puppy anymore! So she tried to put Jupe in order - though Jupe concidered this as play, too. :D The video is not good, taken in a rather dimly lit room, but you can hear Foxy buzzing and Jupe growling.

Esa koetti ottaa sitä videollekin, mutta sitten ne aina rauhoittui. Olohuoneen puolella siitä tuli vielä kovin mustakin varsinkin näin youtuben kautta katsottuna. :( Mutta kyllä siitä kuulee kun Foxy surisee ja Jupe murisee. ;)


Ilmeisesti meidän neiti on sitten kasvanut aikuiseksi, kun ei enää puolivuotiaiden rotikanpentujen seura kelpaakaan. ;P

Tässä kuva venähtäneestä Jupesta
1295045.jpg