Meitä on yhteensä huimat 12 parsonia ja yksi rotikka, ihmisiä ei tainnut kukaan laskeakaan.. :) Mukana oli myös yksi pulkalla kulkeva pikkuihminen, hyvin otti tuon valkoisen lauman vilinän, kuten myös meidän Opa, hyvin vähän tapahtui mitään rotusyrjintää, muutama narttu kävi kertomassa sille jonkin valitun sanasensa. :D

Kaikki parsonit olivat irti vapaana juoksentelemassa ja kaikki meni hyvin makkarapaikalle saakka, jolloin siinä seisooskellessa ja ehkä makkaran tuoksun kulkeentuessa nokkaan tuli pari rähinää ja Aadan tassu repesi auki. :( Toivottavasti tassu on saatu hoidettua kuntoon ja mitään suurempaa vahinkoa ei sattunut.

Ilma oli kuitenkin aivan ihana, pakkasta vajaat 10 ja aurinko paistoi. :) Vähän alkoi sormia paleltaa kun paistoi makkaraa muuten aivan soppeli. Esakin unohti sekä lenkkeilyhousut (lähti farkuilla) ja käsineet (käytti autosta löytyneitä raksahanskoja) ja tarkeni ihan hyvin. :)

Suurin osa lenkkeilijöistä oli Rovaniemelta, me täältä Keminmaasta, sitten oli perhe Pellosta ja toinen Savukoskelta. :) Näin ne lappilaiset kulkee vähän pidempiäkin matkoja eikä tunnu missään! :) Alla muutama valikoitu ja rajattu kuva niin ettei aikuisia näy. En tunnista kaikkia pieniä valkoisia, mutta liekö tuolla niin väliäkään. Kiitos kaikille osallistuneille hauskasta lenkistä. Kun teitä rodunharrastajia kerran sieltä Rovaniemeltä löytyy, niin laittakaan ihmeessä säännölliset lenkit pystyyn! Mekin voidaan silloin tällöin tulla mukaan.

1319667.jpg

1319666.jpg

1319663.jpg

1319662.jpg

1319661.jpg