Häkki on nyt sitten valmis! ;) Ei siinä kauaa nokka tuhissut. Laitan tuohon sivuun siitä kiinnostuneille vähän ohjetta ja vinkkiä kuinka koota iso lintuhäkki, ehkä sen joku netissä surffailevakin joskus löytää.  Foxy oli kovasti apuna kuten ennalta aavisteltiinkin, kuljetteli tärkeänä puun palasia ja jahtasi ruuveja pitkin lattiaa. Lintu seurasi myös tarkkana meidän touhuja ja ollaan nyt valvonnan alaisena pidetty sitä koirien kanssa vapaana samassa tilassa. Se kun ei yleensä lennä vaan vain istuu ovella tai häkin päällä ja seurailee meidän touhuja. Ja koiratkin on ilmeisesti oppineet, ettei linnun perään rynnätä kun se lentää. Sitä tapahtui sillon alussa, että heti oltiin täpäkkänä kun kuuluu siipien havinaa, mutta nyt ne ei enää uskalla liikahtaa, kun ovat kokeneet minun vihani jos joku koettaa linnun perään mennä... :) Uusien tullessa varmaan pidetään taas koirat eri huoneessa, mikäli me saadaan uusia tyttöjä häkistä ulos laisinkaan, ne kun eivät niin innokkaita lentelijöitä ole olleet. Vaan onpa tuossa häkissä nyt tilaa missä lentää siitä tuli vähän isompi kuin ensin meinattiin. :) Siitä suunniteltiin korkeus 100 leveys 80 ja syvyys 60 mutta siitä tulikin 100x110x70 :D Mutta mitä isompi niin sen parempi ja hyvin se tuohon mahtuu! Se on lisäksi korotettu metriin, ettei koirat pääse liian lähelle.

For the english readers some updating too. :) We are getting some new family members on tuesday. Two budgie girls from Iisalmi. So, for them we decided to build a little bigger cage. We bought some materials yesterday and finished it today. It came out to be very nice!! I bet the new inhabitants will be very pleased with their new home, once they get used to it. I will later on put a whole page for the birds and how we built that cage. So on tuesday instead of one little budgie we will be having 3! And I should think after Viva is gone, we will have 4 and after that... Sky is the limit. ;) But let's not yet tell Esa.

Tässä on puutavara vielä levällään.
1314839.jpg

Sitten on jo runko valmis! :)
1314840.jpg

Ja tänään saatiin laitettua myös verkko. Tipukin pääsi ihastelemaan uutta häkkiä.
1314841.jpg

1314860.jpg

Oksat ovat kuivumassa kylppärissä, joten ne laitetaan myöhemmin. Sitten aletaan totuttamaan Vivaa uuteen häkkiin. Laitan lisää kuvia illalla. Carina pyyteli treeneihin viiden aikaan, joten mepä menemme. Muuten jäisikin tällä viikolla vähäisiksi. Huomenna meillä on parsonlenkki Rovaniemellä! Kivaa!!!! :D