Paranemaan päin tosiaan, vielä on nenä tukossa ja ääni paineessa, mutta nyt jaksaa sentään jo blogia päivittää. :) Youtube ei vain ota jostain syystä toimiakseen, lataa kyllä videon loppuun saakka, mutta sitten sitä ei ole missään. No, toivoa saattaa että ne joskus ilmiintyy jonnekin... Tai sitten ei.

I've been a little sick past few days and Esa's been treating the dogs with long walks in the forest. Below you find pictures of Foxy's snowball beard and further below her attempts of cleaning the yogurt mug...

Esa on hoitanut lenkityksen näinä päivinä ja tänäänkin koirat pääsi tooooosi pitkälle lenkille. Ehdinkin jo ihmettelemään, että kuinkas se nyt noin innostui reippailemaan, mutta selitys löytyi: hihnat olivat tippuneet melko alkumatkasta, ilmeisesti siis olalta ja joutui kävelemään melkein koko lenkin tuplaten. :) No koirat tykkäsi ainakin! Tässä Foxysta kuvia pallopartana:
1360434.jpg

"Joko mä nyt saan mennä?" "So.... Can I go now?"
1360437.jpg

Eilen illalla Esa söi jogurttia ja mustikkakiisseliä josta Foxykin sai osansa:

"Ompa vain hyvää!!"
"Yummy! Real good, this is!"
1360447.jpg

"Annas kun mä nuolasen vielä vähän tuolta syvempää... "
"If I only go just little further..."
1360449.jpg

"Vielä ihan vähän jäljellä... kohta on puhdas, anna mä loppuun saakka putsaan"
"Oops, there still a little bit left.... just lemme finish"
1360474.jpg

"Ja nyt on on todistettu, ettei tähän perheeseen tiskikonetta tarvita!" (Sellainen on muuten tulossa ensi viikolla, jihuu!)
"Aha! Now proven that there's no need for dishwasher in this household!" (as we're actually going to have one bext week!)
1360479.jpg