Lappilaisilla on mennyt Jyväskylässä hienosti, kun Aava on ollut ROP junnu ja Mojovan Elentari VSP :) Hienoa!! Huomenna sitten varmaan tavataan samat porukat Pyhäjärvellä. Jyväskylässä onkin ollut jokseenkin vähän parsoneita, kun vain 15, Pyhäjärvelläkin on 19.

Foxylla on ollut valkoinen silmä vähän kipeänä. Se rähmii pikkuisen ja myös punertaa kevyesti. Aamuisin tosin huomattavasti rauhoittuneempi. Vähän se on sitä itsekin koettanut tassulla puhdistaa ja hieroa. Katsotaan nyt jos ei maanantaihin mennessä ole rauhoittunut, niin käytetään Onnilla. Meidän eläinlääkärillä siis.

Kauniit päivät vain jatkuu. :) Huomenna lähdetään ajelemaan vähän ennen yhdeksää, meillä alkaa kehä vasta kahdelta, joten ei ole aikaista herätystä. Carinakin on lähdössä matkaan ja Opa tulee myös, Seskaröhön ei nyt oikein voi viedä hoitoon, kun siellä on juoksuinen narttu ja oman talon pojatkin aivan sekaisin. Lisäksi yläkerrassa on remontti, joten sinnekään ei voi koiraa laittaa. Mutta me selvitään, kun meillä on Carina kenneltyttönä. :)