Rommin peitto on nyt puhdas ja Foxyn mielestä se paras paikka nukkua ja siihen se itsensä änkesi. Rommi lähti Esan mukaan Nikkalaan hakemaan kesärenkaita, entiset kun on aika lonksut. Niillä ei oltu vielä ajeltukaan, kun auto on eri kuin viime kesänä, joten piti laittaa uudet.

Käytiin hallilla seuraamassa Kertun treenejä (Carina muuten päivittää taas, joten kaikki valtavin ihmismassoin nyt lukemaan niin Carina ilahtuu! :) ja otettiin Rompula mukaan (selvästikin nimi jolle tulee keksittyä sen tuhat ja yksi lempinimeä...) rauhoittumistreeneihin. Olettaisin, että Rommi on tähän mennessä nähnyt koiria lähinnä koirapuistossa ja muutenkin vain kaverikoiria jolloin leikitään ja riehutaan. Nyt olikin aivan uusi tilanne, kun ketään ei päässyt tervehtimään ja piti osata olla nätisti ja syödä nakkia. No arvatahan saattaa, että vain joka toinen nakki maistui, jos sekään, sen verran nousi kierrokset heti ensimmäiset koirat nähtyään. Penan tavatessaan rynni suin päin syliin, äärettömän avoin se on. Ja häntä heiluu herkästä. Ei se täysin korviaan menettänyt hallillakaan, vaan meni myös välillä käskystä istumaan ja maahankin namilla houkutellen. Ja melko hyvin haki kontaktiakin, vaikka mitä muutakin kiinnostavaa oli kyllä tarjolla. Sitä "mitä tehdään?" kontaktiahan tässä täytyy alkaa hakemaankin. Tähän mennessä se on istumista, kun ei me vielä oikein muuta osata. :D

Tuttava koiranomistaja tuli treenien lopussa omiin treeneihinsä ja tuijotti suu auki Rommia "Mikäs tuo on??" Ei uskonut laisinkaan parsoniksi kun rotu kerrottiin ja Marjo nimittikin sen "Kanarian Foxyksi", hänen mielestään Rommi näytti lähinnä ulkomailta roudatulta "Joo, joo, on se parson" :ilta :D. Minusta se oli aika hauska juttu, ei Rommi varmaan loukkaantunut.

Opa kovisteli Rommia nyt vähän kovemmin ennen hallille lähtyä ja Rommi uikahti, sen kummempaa kuitenkaan ei sattunut, mutta poika tajuaa ehkä nyt, ettei Opan kanssa aleta pelleilemään. Foxyn kanssa annettiin olla pari minuuttia, mutta ei anneta enää. Se meni vain juoksenteluksi ja semmoiset hommat me jätetään sikseen sisätiloissa.

On näköjään ehtinyt merkkaamaan olkkari nojatuolinkin...

Huomenna onkin sitten Foxyn treenit :D Rommi lähtee myös tästä lähtien aina hallille mukaan, joten minulla ei ole enää koiran pitäjää, kun pitää mennä kasaamaan rataa tai harjoittelemaan ohjauskuvioita! Voi hitsi.