Nyt on simat sangossa ja huomenna laitetaan pulloon. Ei me kai vielä myöhässä olla, kuutisen litraa sitä tuli, joten saa nähdä kuinka ne mahtuu jääkaappiin nuo pullot...

Treeneissä käytiin vielä läpi hypykierä -suoraa ja sitten erilaisia ohjausjuttuja hyppyjen ja putkien kanssa. Hyvin män, Foxy alkoi välillä taas vähän nuuskuttamaan, kun löysi raksun maasta, mutta tsemppasin sitä vähän omilla nameillani että se hoksais kuinka minun lihapullat on paljon parempia kuin kuivaneet ja homeiset juuston palaset maton raoissa. Nämä olikin muuten sitten viimoiset ohjatut treenit hallilla!! Iiks! Saa nähdä miten Foxy pimahtaa, kun mennäänkin seuraavaksi treenaamaan kentälle. Ensi viikolla on vapun aatto ja meillä on silloin itsenäistä treeniä kun koutsi on iltavuorossa, ellei joku hupakko suostu tulemaan meitä ohjaamaan. Sen jälkeen katsotaan, onko kenttä kuiva ja sitä mukaa sitten kentälle treeneihin. Esteet kuitenkin siirretään jo seuraavan viikon loppuna.

Rommikin oli tänään taas hallilla ja Esa otti sen kanssa taas vain rauhoittumistreeniä. Onnistuikin jo huomattavasti paremmin kuin viimeksi, tosin viimeksi oltiin koko aika oven suussa ja siinä kulki porukkaa. Rommi meni ihan omia aikojaa myö makuulle ja kulki nätisti hihnassa katsomossa, sen minkä minä näin, kun itse olin Foxyn kanssa.

Rommi innostuu kamalan herkästä, sille ei tarvitse kuin yhden hätäisen liikkeen, niin jo on leikkiasento päällä tai sitten se on juoksemassa karkuun. Harjoiteltiin sen kanssa myös sivulla kävelyä tässä sisällä ja osaa hienosti! Käskystä istuu sivulle kun pysähtyy. :D Hieno hauva!! Nyt se retkottaa Esan sylissä rauhoittumassa. Se on tässä vähän koettanut provosoida Opaa ja Opa alkaa hermostumaan - läähättää. Eikä Opa oikein ole uskaltanut kunnolla sanoa tuolle, kun murisee vain. Rommi on jo tyystin unohtanut eilisen... *huokaus* Montakohan kertaa se vielä ehtii unohtaa?