...Pikku-Foxylle toivotetaan! :)

Foxy täyttää tänään yhden vuoden!! IIIIISO tyttö!! Painaakin jo 7,3 kiloa, eläinlääkärillä punnittiin. Ja pituuttakin on ainakin 35 ja enemmänkin, niin isoksi ei moni tyttö pääsekään! ;)

Tein Foxylle maksalaatikkotradition mukaan piparkakkumuottimaksalaatikkokakun jossa oli kalkkunasiivu ja lihapulla koristeena. Hyvin maistui! Opakin sai pikkuisen. Videon taustalla kuuluva maailmanloppu on vain Opa syömässä.

It's Foxy's birthday today! I wish a very happy birthday to all her syblings too, in case they be reading this blog. I made her a livercasserole cake with a meatball and a slice of cold turkey. ;P The sound in the video is Opa eating...

Tässä kakku Here's the cake:
1451502.jpgOlen muuten tyystin unohtanut mainita, että ollaan Foxyn kanssa ilmoittauduttu heinäkuiseen Agirotuun. Se on sellainen huisinhauska koiratapahtuma ja kun ei olla menossa Tukholmaan, niin sama sitten lähteä käymään Ylöjärvellä. :D Ikä ei riitä muuhun kuin joukkuekilpailuun, siinä joukkueelle keksitään nimi ja pukeudutaan joksikin nimenmukaisesti ja tietenkin ei varmaan ole haitaksi, jos radallakin mennään nimenmukaisesti. ;) Eli täysin hauskapidon puolelle menee. Joukkuessa saa siis olla vain saman rodun edustajia. Joskus toukokuun puolella julkaistaan sitten joukkuekokoonpanot. Kivaa!! Esa ei heti ollut sitä mieltä, että kannattaa lähteä, mutta on se vain niin erikoinen ja ainutlaatuinen tapahtuma, että siellä kannattaa kerran vuodessa käydä. 2005 oli Torniossa, jospa se pian taas olisi aika tulla pohjoisemmaksikin.

I've forgotten to tell, that we've entered a huge agility competition this summer. :D Foxy's yet too young to really compete, so we are taking part only in the team competition. The happening is called Agirotu and in english is would be "Agi(lity)breed". In those teams you can have representatives of only one dog breed, and there will be 4 dogs in each team. Then you have to have theme for the team, some funny name and a fancy dress  in which you also have to compete. :D We'll be sure to take a LOT of photos, too!! But it's not until July the 7th.