Jonnekin ovat kadonneet linkit ja jotain muutakin, mutta jospa ne vielä saisi takaisin, kun tämä vuodatus tästä uudistuu ja selkiintyy!

Ulkona on niin kaunis keväinen auringonpaiste, etten enää kovin kauaa viihdy tässä koneen ääressä, vaan on päästävä ulos lenkkeilemään! Lenkkeilyinto kasvaa kesän lähestyessä ja hyvä niin, sillä agilityharrastuskin alkaa vaatimaan osansa ja kunnon pitäisi olla parempi kuin mitä se minulla on. Ehkä uusien lenkkikenkien hankinta on paikallaan, kun Foxy on ehtinyt kaunistaa noita entisiä, vaikkei ne vanhat valitettavasti olleetkaan.

Me odottelemme nyt viikon tai kaksi tuloksia viime viikolla otetusta verikokeesta vasta-aineita varten. Olen ollut hieman hölmö ja ilmoittautunut jo Ruotsin näyttelyihin, vaikkei tietoa vasta-aine testin tuloksista edes ole. Testi otetaan siis varmistaaksemme, että koiran verestä löytyy vasta-aineet rabiekselle. Eläinlääkärin mukaan muutaman kerran on käynyt niin, ettei vasta-aineita löydykään, jolloin rokotus on annettava uudestaan ja sen jälkeen sitten otettava vasta-aine testi uudestaan.:) Edellinen on sellainen tekohymy-hymiö, koska tähän tuhraantuu paljon rahaa, eikä se oikeastaan hymyilytä. Rokotuskäynti maksaa noin 40€ ja vasta-aine testin tulokset 70€ ja verikokeen otto 46€, joten jos tämän kaiken joutuu käymään uudestaan... No huh. Ei voi mitään. Ja hukkaan menee myös näyttelytmaksut, jos ei vasta-ainetta ole.Silloin rabies on annettava uudestaan ja uuden vasta-aine testin voi ottaa neljän kuukauden päästä! Nuorilla koirilla, joille rabies on annettu esim. vasta kerran on tietenkin suurempi mahdollisuus, ettei vasta-aineita löydykään. Tietenkin.

Mutta toivotaan, etten joutuisi kärsimään tyhmyydestäni tällä kertaa ja että vasta-aineet löytyvät. Muuten itkettää. Nyt lähden lenkille.