Saatiin hieno tunnustus Kinolta ja Legolta ja tämä pitäisi nyt sitten osata laittaa eteenpäin oikeille koirille. Hmm. Minähän luen sen sataa parsonblogia ja jokainen minusta kirjoittaa hyvästä syystä (blogging with purpose) minusta tarpeeksi hyvä syy blogata on se, että omistaa parsonin, aikoo omistaa parsonin tai vaikka olisi joskus sellaisen omistanut. :D Joten antaisin mielelläni tunnustuksen kaikille! Koetan kuitenkin miettiä tähän sellaisia joilla on minulle merkitystä:
   
                                                                                  kuva-1.png

Onni - ensimmäinen parsonblogi jota olen lukenut! :) Ja luinkin sen heti kannesta kanteen. :D Himo tietää kaikki parsoneista oli valtava. Samoihin aikoihin löysin myös Mangon blogin, jonka senkin luin läpi kotaisin. Valitettavasti päivitystahti ei ole enää aivan samaa luokkaa (vinkkinä vaan...)

Vilma ja Kerttu - Kuopiolaista parson energiaa! :) Kerttu oli pentu samoihin aikoihin kuin Foxy ja samoissa kehissä pyöritään myös näyttelyissä.

Unna ja Aava - Lapin perukoilta kaksi säpäkkää parsontyttöä. Aavan kanssa ollaan myös samoissa kehissä :) (Eiköhän se blogikin tuosta pian avaudu...)

Aada ja Emma - Aloin seuraamaan tätä myös ensimmäisten parsonblogien joukossa. Jännitin pentujen syntymää ja seurasin kasvua mielenkiinnolla. Hieno pentue sieltä tulikin!

Merlinin maailma - Kasvattaja tietoutta ja kauniita koiria! Luen aina kun päivittyy.

Säännöt:
1. Anna tunnustus viidelle blogille, jotka eivät vielä ole tunnustusta saaneet.
2. Valituilla blogeilla tulee olla tarkoitus, päämäärä.
3. Tunnustuksen saaneen blogin on linkitettävä omaansa blogi, josta sen sai.
4. Tunnustuksen logo on laitettava omaan blogiin ja linkitettävä antajan blogiin.


Ja terkut on jätetty mainittujen blogeihin! Siitä sitten vain viemään sanaa eteenpäin. :)