Kai tässä olisi sen verran aikaa, että muutaman rivin kirjoittaa kuulumisia. :) Mitään sen kummempaa ei ole sattunut, ensin koulu ja sitten työt ovat vieneet kaiken ajan, enkä ole edes blogeja ehtinyt lukemaan samaan malliin, saati sitten kirjoittamaan.

Juuri tultiin lenkiltä Foxyn ja Rommin kanssa. Tämä oli kolmas kerta kun oltiin yhdessä lenkillä. Opaa ei raaskita ottaa mukaan, vanhalla herralla menisivät hermot alta aika yksikön... Ensimmäisellä kerralla oli vielä hanget eikä noihin saanut mitään kontrollia kun olivat vapaana. Nyt sitten kun aikaa on kulunut ja Rommikin kuuntelee mitä sille sanotaan, ollaan kaksi kertaa uskallettu käyttää niitä metsässä puhaltamassa pahimpia energioita taivaan tuuliin. Ja ihan tosissaan ne pakertaa sen eteen! Muutama sulamisvesistä muodostunut rapakko ja suokin sieltä lenkin varrelta löytyy ja nekin juostaan ja kahlataan moneen kertaan! Rommi on vain aika rajuotteinen ja Foxy saatta välillä vinkaista, vaikkei se kovin herkästä vinkaisekaan. Viime kerralla sillä oli muutaman sananenkin sanottavana Rommille, mutta ei tuo kuunnellut. Saa nyt sitten nähdä kun juoksut lähenee, käykö neiti kovinkin herkkähipiäiseksi. Se voi olla meille aika tuskaista aikaa kahden uroksen kanssa, joten katsoo kuka lähtee hoitoon ja minne.

Huomenna meillä on Piteåssa näyttely ja kenneltapaaminen. Oli tarkoitus alunperin mennä jo tänään, mutta ollaan kyllä taas niin väsyneitä että päätettiin siirtää lähtö huomisaamulle, sunnuntaina sitten tullaan takaisin. Ja siellä onkin ne grillipileet vasta huomenna. ;P 14 parsonia on ilmoittaunut, saa nähdä kuinka monta DR:läistä. Rommi otetaan mukaan kans, ei sitä raaski jättää Seskaröhönkään, enkä sääli Rommia vaan talon asukkaita...

Kesäkuun lopussa me muutetaan sitten omakotitaloon. Ja se on aivan ihana!! :D Vuokralle tosin vain, mutta mahdollisuus olisin joskus hamassa tulevaisuudessa KENTIES saada se myös omaksi. Kuvia laitan sitten kun niitä on, siinä sellainen pihapiiri, talli kolmelle hevoselle, ulkosauna ja sisätilat oikein hyvässä kunnosa. Isoja puita pihatäynnä ja maata 2 hehtaaria... Sielu lepää ja sydän huokaa. Lähimpään kauppaan semmoiset 7km ja kemiin joku 16km. Tie siinä on ihan vieressä, että pitää aidan raot tilkitä huolella. Hevonenkin siellä tallissa on, mutta se ei ole oma. Ehkä semmoinenkin sieltä vielä joku päivää löytyy. :D Mutta tuuri kävi se täytyy sanoa, kun tuo löydettiin. Ja vuokraisännätkin on tuttuja agilitysta ja Esalla koulusta.

Mutta nyt suunnittelemaan iltapöperöjä, kuvia olisi kiva laittaa, mutta en ole vieläkään saanut sellaisia aikaseksi otettua. :/