Nyt on Foxyllakin oma sivu CK-bokenissa, kuva vain uupuu, mutta sekin on jo lähetetty. Meillä kävi hieno tuuri ja saatiin ihan nappikuva tuossa pihalla. Foxy sai ensin aikansa retuuttaa laamaa ja pitää hauskaa, niin siinä välissä seisominenkin meni leikistä ja häntä pysyi kauniisti pystyssä. :)

*muoks* eli nyt on kuvakin siellä, säkä on pyöristetty 34cm, vaikka ilmoitin kyllä ihan totuudenmukaisesti Tastin mittaamaan 34,5cm :) Rinnanympäryshän neidillä on valtava 43cm... Uroksen mitoissa mennään!

Näin hieno kuva saatiin otettua:
1650658.jpg

CK-bokeniin koiransa saa, kun käy näyttelyssä Ruotsissa ja saa vähintään CK:n. Erikseen on sitten kirjat muotovalioille sekä käyttövalioille. Ehkä joskus sitten sinnekin...

Käytiin eilen Foxyn ja Rommin kanssa kentällä, ensin meni Rommi, sitten Foxy. Oikein hienosti meni molemmat. :) Rommin kanssa otettiin sitä hyppysuoraa, muutamia yksittäisi hyppyjä sivulta ohjattuna, sekä A:ta ja puomia. Pussia lopuksi muutaman kerran. :)

Foxyn kanssa vähän nopeustreeniä ja puomille jättöä nakilla, sekä jonkin verran "hyppykierää" ja "takaa" -käskyjä. Meillä on treenit piiiitkästä aikaa keskiviikkona. Ja huomenna muuten myös näyttelytreenit, juuri sopivasti Rovaniemeä varten, koska me taidetaan tarvita sitä harjoitusta vielä.

Now Foxy has her own pages in Swedish PRT clubs homepages (link above) and we just sent there the picture above, I must say  we had luck taking such a fine picture ;). Usually they are never good enough!