Oulun seudun terrieriyhdistys järjestää huomenna "kettuun tutustumistreenit" (ts. LUT-treenit) jonne ollaan menossa Foxyn kanssa. Se on sitten meidän eka kerta. Ajateltiin me ensin ottaa Rommikin mukaan, vaikka se ei taida ikinä keinoluolille päästäkään, kun tuota kokoa on sen verran. Mutta kun sillä on vielä nuo tikit niin ei uskalla, jos se vaikka hiiltyy niin, että haava repeää. Se oli nimittäin vuotanut vähän eilissä päivänä.

Päivitin näyttely-sivunkin, eli nyt on ilmoittauduttu Ouluun ja Ylivieskaan. Haukiputaalle ei tosiaan mennä näytteilemään, katsoo jos tultaisiin kehän laidalle kuitenkin, kun tuossa lähellä kerran on.  Vielä ilmoittautumatta jäi Tornio, mutta sinne ollaan menossa myös. Kuopio jätetään väliin, kun on molempina viikonloppuina ennen ja jälkeen autoilua ihan riittämiin ja on sinne Kuopioonkin tuota matkaa. Sitten seuraavaksi omaan kalenteriin on merkattu erkkari. Ja saa nyt nähdä lähdetäänkö tänäkin vuonna messariin. :) Kyllä syksyllekin pitää johonkin ilmoittautua. Meillä on muuten jossain välissä varmaan sitten ekat kisastartitkin, agilityssä siis! Olen jo suunnitellut, että jos ja kun lähdetään erkkariin Porvooseen, niin edeltävänä päivänä käydään starttaamassa Oulussa tai jos on kiirus, niin matkan varrella Pieksämäellä. :D

Tänään oltiin Foxyn kanssa menossa tunnollisina harkkaamaan kentälle, mutta sitä oltiin kunnostamassa, kastelemassa siis. Joten jos huomenna aamusta sitten. Kettua mennään katsomaan kuuden maissa... Vähän jo jännittää. :)