Tässäpä se sitten on. Se meidän uusi koti.


1674227.jpg

Ja vähän lähempää
1674235.jpg

Ja sivulta
1674274.jpg

Siinä on meidän sauna. Tuo valkoinen ei ole Foxy vaan leikkihevonen...
1674225.jpg

Tässä tallirakennus ja sauna takana. Sekä pihakaivo jonka kansi pitäisi uusia, kuulema parsonin kestävä, mutta siltikin. :)
1674232.jpg

Ja tässä minun uusi kamuni Kamu. :) Ja sille pitäisi saada kaveri... Ettei toisen yksin tarvitse olla... :(
1674230.jpg

Ja täällä sitten asuu Rommi.
1674229.jpg

Portti pitää hommata kun se johtaa heti tielle, mutta ei me varmaan aleta sitä aitaakaan tilkitsemään. Katsoo nyt miten se alkaa menemään noiden koirujen kanssa. Kamu on kuulema melko koiravarma, mutta minä en menisi vannomaan Rommivarmuuden puolesta... Foxy meillä oli tänään mukana ja pikkuisen hevonen jänskätti, mutta kun pääsi omalla tahdilla tutustumaan niin kyllä se uskalsi jo pääpuoltakin käydä loppuajasta nuuhkaisemassa. Se kun olisi se turvallisempikin pää... No, toivottavasti Rommin ei tarvitse ottaa hevoselta opikseen, koska se ehkä koituisi viimeiseksi oppitunniksi.

Foxy sai juosta Veetin (vuokranantajan staffi) kanssa rallia pihalla, kerrankin toinen ei saanut kiinni ja Foxy sai nauttia vedättäjän roolista. :) Veeti on huippu tottelevainen ja pysyi maassa käskystä vaikka Foxy tuli ja nuuski joka paikan ja yllytti leikkiin. Kun nuo meidänkin.... Eihän ne tietenkään opettamatta opi.

Vähän jänskättää... On se kuitenkin muutos muutenkin kuin vain sijainnin suhteen. Kaupat on kaukana (vaikka nykyiselläänkin kuljen vain Esan kanssa), sauna on ulkona, talvella voi olla vähän viileä, varsinkin suihkussa, mutta siinä pitääkin rempata lattia jo tänä kesänä. Pääsen talvella leipomaan ruisleipää, pitää tädiltä pyytää taikinanjuurta ja vähän ohjeita. :)

Mutta se tuntuu kodilta. Foxykin oli selvästi sitä mieltä. :)