1624256.jpg

Niin, käytiin tuossa iltapäivästä keikka Tervolan päivystyksessä, kun Opa päätti taas komentaa Rommia. Nyt valitettavasti päänahan iho jäi niin ikävästi hampaiden väliin, että siihen tuli lovi joka katsottiin paremmaksi käydä paikkaamassa lääkärissä. Onpa vain ollut rauhallista poikaa tänä iltana. Pikkuisen nousi pää kun muut saivat ruokaa, muutoin on vain tyytynyt irvistelemään kaltereiden välistä. (Häkissä siis siksi, ettei muut mene härkkimään.)
1624259.jpg
Nätit on hampaat! :)

Tätä on siis elo kahden uroksen ja yhden nartun kanssa. Luulen nimittäin että tänään syynä oli Foxy, sillä on lienee juoksut tuloillaan (pissailee paljon, ärähtää joskus Rommille, kun nuuskuttelee liikaa) ja Foxy sattui olemaan Opa ja Rommin välissä selällään; Rommi menee haistelemaan Foxya ja tulee Opan mielestä aivan liian lähelle, ja soppa on valmis. Olen huomenna lähdössä käymään Sotkamossa, saavat pojat vähän Foxy-lomaa, mutta saa nähdä miten sen jälkeen toimitaan, pitääkö pojat pitää erillään tai ainakin koko ajan valvonnassa, ettei minkäänlaista murinaakaan sallita. Ne nimittäin lakkaa käskystä, mutta nytkin vain oletettiin, että se on sitä tavanomaista murinaa, jolloin Opa ei tee mitään.

Ja tarkoituksenahan on viedä Rommi myös leikattavaksi, tässä ihan kesän aikana. En tiedä sitten auttaako se Opan uhoilemiseen, mutta voisin olettaa että suurin osa siitä johtuu siitä että Rommi ärsyttää tai sitten Foxyn omistamisesta. Ja molempien ongelmien pitäisi ainakin jossain määrin vähetä/kadota leikkauksen yhteydessä.

Toisaalta olen kyllä oppinut pitämään myös tuosta seko/reikäpää Into-Mielestä... vähän huolettaa, että leikkaus muuttaa luonnetta kovastikin. Kun se veisikin vain sen typeryyden ja uhkarohkeuden pois. Mutta sellaista nappia ei taida olla keksitykään.