Eilen illalla oltiinkin sitten Leenan vetämissä treeneissä. Kaisa on lomalla ja saimme onneksi lomittajan. :) Leena oli suunnitellut meille lyhyet kymmenen ja seitsemän esteen radat (sama rata suoritettiin eripäin toisella kertaa) siinä oli vähän kieputusta ja kinkisiä kepeille menoja. Tai no, minulle ja Foxylle kepeille menot on aina kinkkisiä, koska ei niitä osata ja nyt voin sanoa ihan hyvällä omalla tunnolla, ettei kumpikaan osata. Yleensä kepeille meno menee jotensakin niin, että koska tehdään rataa; oletan jotenkin että kaiken tulee sujua yhtä jouhevasti ja koetan lähettää koiran kepeille edelliseltä esteeltä, mitä se ei vielä osaa ja sitten Foxy pyörii härräväkkyränä siinä hetken kun ei ymmärrä miten päästä siihen "kepit" vauhtiin ja lopulta näytän kädellä oikean välin. Kun minun pitäisi heti edelliseltä esteeltä  ottaa sellainen asema, että voin helposti näyttää Foxylle oikean välin. Näin siis vielä nyt, kun emme ole lähettämistä harjoitelleet.

Ja pitäisi siis treenata niitä keppejä ja lähettämistä ja myös toiselta puolelta ohjaamista.

No, tästä innoittuneena talsimme treenien jälkeen Tokmanniin ja ostimme kuusi harjanvartta. Ensin meinattiin laittaa ne puoleksi ja sitten tökätä maahan, mutta mittaa kepille olisi jäänyt n. 40-50cm, joten päätettiin jättää se 6-kepin sarjaksi ja myöhemmin hakea niitä lisää.

Foxy oli oman pihan keppitreeneistä aivan innoissaan! :) Enemmän kuin oikeissa treeneissä. Joten harkattiin niitä vielä illasta jonkin aikaa. Monesti se lähti alussa suorittamaan väärältä puolelta, joten koetin vetää sen tarpeeksi kauas oikealle, että oikea väli oli ainoa mahdollisuus. Toiseen väliin se menee kuitenkin harvoin. Mutta tuossa meillä nyt on sitten treenattavaa!! Ja ihan omalla pihalla! ;)

Illalla on sitten ne epikset. Niistä lisää myöhemmin. Esa aikoi ottaa Rommilla.

No ei vais. :P