No nyt on sitten muutettu ja koirat viihtyy. Rommi ja Opa ovat päässeet tarkemmin tutustumaan myös saunarakennukseen, sillä Foxylla on juoksut pahimmillaan ja pojista huomaa sen...

Viikonloppuna meillä on sitten tuplakoitos Oulussa, itse en pääse Foxya lauantaina viemään, sillä olen jo Sotkamossa. Sen sijaan voitte bongata Foxyn kehästä Carinan kanssa :) Carina on nyt ollut meillä hoidossa ja harjoittelemassa Foxyn kanssa sattui sopivasti mätsärikin keskiviikolle ja pääsivät harjoittelemaan ihan oikeastikin. Sieltä tuli ihan sijoitustkin, punaisten pikkuaikuisten kolmas! Vautsi vau, Carina osasi tosi hyvin handlata, eikä Foxykaan edes rähissyt kellekään kehässä. Ehkä terrierikehä tuo lisää säpinää, mutta olen koettanut varoittaa etukäteen ja ehkä nuo juoksutkin ovat tyttöä vähän rauhoittaneet.

Lauantaina tuomarina on kreikkalainen Stelios Makaritis jota olen kuullut kutsuttavan myös erituomariksi erinomaisten arvosanojensa takia. Toivotaan, että tämä pätee myös meidän kohdalla. :) Sunnuntaina pääsenkin jo ihan itse kehään Foxyn kanssa ja tuolloin parsoneita tuomaroi Roberto Schill Romaniasta.

Mutta kello menee jo montaa ja nukkuakin pitäisi ehtiä. Menot alkaa aamulla jo, joten sängyssäkään ei pääse venymään, vaikkei koiruuksia olekaan hoidettavana. :P

Kuvia talosta ja koirista ja näyttelyistä sun muista tulee sitten joskus, Kertun blogissa pääsee katsomaan muutamia mätsärikuvia kuitenkin.