Sää oli kurja ja kehät ja kehän laidat yhtä vellimössöä. Kumpparit jalassa talsin taas, Esalla oli lahkeet kastuneet puoleen reiteen saakka!

Foxy sai taas EH:n, niukkasanainen tyly arvostelu kuului näin:

Ears carried too high, may be better pigmentation, not typical expression, free movement, may have more temperament

Tuomarin mielestä parsonin luonne oli oikea, jos se ei välittänyt sateesta ja kaikki junnukehän nartut ainakin oli sitä mieltä, ettei sateella tarvitse hännän vispata. Lopussa kun olimme vain Aava ja me, Aavakin oli saanut EH:n, mutta ei sentään nojaillut emäntäänsä kuten Foxy kun koetin sitä seisottaa ja he menivät meidän edelle kilpailuluokassa. Mutta saimme olla tyytyväisiä yhteen positiiviseen kommentiin (free movement), koska useimmilla ei ollut edes sitä. En tiedä ottiko kukaan täydellisiä tuloksia ylös, koska vettä tuli melko kovaa koko ajan, mutta ROP-koira olikin vaihteen vuoksi Maitomiehen Mustang :) Ilmeisesti oikeanlaisen temperamentin vuoksi.

Kuvia laitan myöhemmin, nyt en ole omalla koneella. Lähdetään käymään Carinan treeneissä ja otetaan Foxykin mukaan, jos senkin kanssa saataisiin pari estettä ottaa. Viimeksi se kyllä viisti niin nenä maassa ettei puhettakaan treenaamisesta, mutta jospas se nyt vaikka sitten menisi jo paremmin...