No se EH:han sieltä taas tuli ja jo tavanomaisen hyvä arvostelu. Saa kai EH:honkin joskus kyllästyä, vaikka se erittäin hyville koirille vain annetaankin.

Tuomarina oli Tarmo Viirtelä ja meitä oli kehässä kolme narttua, Aava, Foxy ja kolmas jonka nimeä en muista, vähän tuntemattomampi kuitenkin ainakin meille. Aava tavanomaisesti voitti junnut ja arvatkaas mitä...nappasi myös sen ensimmäisen sertinsä! (Sori Lissu kun paljastin sen jo!!) Kyllä oli Lissulla onnellinen ilme hoksattuaan, että nyt se sitten tuli! :D Paras narttu oli Mona (Erimarin Annamania) jolle sertit on jo annettu eikä hän niitä siis enää tarvinnut. ONNEA AAVALLE VIELÄ KERRAN!! Foxy oli luokkansa toinen ja arvostelu kuului näin:

Hyvä päänmuoto ja purenta. Kaunis ilme, kevyehköt korvat. Hyvä kaula, mallikas etuosa, hyvä rungon pituus. Hieman kaareva selkälinja. Hyvä häntä, reilut takakulmat, karkea, mutta jo ylikukkinut karva. Liikkuu hyvällä askeleella, mutta tulisi olla ryhdikkäämpi. Hyvä käytös.

Ja karva saikin nyt illasta sitten kyytiä. Ei niiden pilkkujen kanssa tarvitsisi olla noin varovainen, että jättää karvan liian pitkäksi, Esakin siitä ehti jo mainitsemaan, että sietäisi nyppiä ja se sitten kuultiin tuomariltakin. Joten nyt on taas kohtuu trimmissä kunnossa. Tornion jälkeen lähtee sitten kaikki hahtuvat pois, päästään naureskelemaan sille ja paijaamaan hulluna, kun se pohjavilla on niin ihanan sileää ja pehmoista.

Tornion jälkeen tuleekin piiiiitkä tauko näyttelyihin ja ihan hyvä, kyllä se punainen nauha on nyt nähty. Erkkariin toiveissa päästä sitten seuraavan kerran. Ja sen jälkeen tiedä häntä. Annetaan karvan kasvaa talveksi ja ollaan kunnon mörököllejä ainakin maaliskuulle saakka. ;)

Ylivieskassa voitti Enzo ja urosten toinen hienosti Erimarin Bosse ja Bosse sai toisen sertinsäkin. :D Kolmas uros oli Repoketun Barbaari, onnea Jaanallekin! PN3 oli muistaakseni Eilwen of Ascania, Foxyn entinen kilpakumppani Keuruulta.

Mutta nyt pitää jo joutua yöpuulle, osaakin sitten väsyttää....