Tässä on nyt aikaa vierähtänyt huhtikuusta kun meille saapui karvainen möhkäle nimeltään Rommi. Se ei malttanut istua, se näykki käsiä se koetti karkailla ulos ja sitä ei voinut pitää irti metsässä... Koulutus on vielä vähän kesken, vaikka kaikki edellä mainittu on jo muuttunutkin. Karva sen sijaan on kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja tässä teille todisteita.

It's been a while since that furry chunk called Rommi came to us in April. He wasn't capable of sitting down, he bit hands and clothes and everything he could get hold on, he tried to run out of doors and you couldn't keep him loose in the forest.... Well, the training is still "in a phase", though everyhting before mentioned has changed. But what has utterly changed is his coat, and here are some pics to prove that.

Järkyttävä ENNEN kuva. The shocking BEFORE picture:
1488448.jpg

Ja mikä tilanne on nykyisin 3,5kk JÄLKEEN. And AFTER 3,5 months:
1822984.jpg

Karva oli ennen sellaista pehmoista villaa johon saattoi hukata makupalatkin jos ne meni sivu suun. Kaikki risut se keräsi metsästä tahtomattaankin (tosin nyt se kerää niitä ihan vain kiinnittäksen Foxyn huomion, joten se asia ei ole muuttunut) ja turkki piti harjata! Semmoisella naisten hiusharjalla, taisi muuten olla vielä kukkia siinäkin. Yöks, sanoisi Rommi. Mutta katsokaapa nyt kun on miehekäs mies ja karva niinkuin karhulla. ;) Tosi komee!

The coat used to be the kind of fluffy and soft that you could even loose the treats in it (once we found a few bits of sausage from there...) and he would carry around wood even if he didn't want to (nowadays he would carry wood just to call Foxys attention, so that bit hasn't changed) and you had to brush him! With a womens hairbrush and I think there were a few flowers in it too. Yuck! Rommi would say. But look at him now - what a manly man and a coat like a bears. :) So very handsome!