Foxyn korva sanoo MOI! Foxy's ear says HELLO!!
1818136.jpg

Joko kaikille on sanottu moi? Everyone greeted yet??
1818140.jpg
Ui kun se näyttää pikkuitelta...  Mistä tulikin mieleeni; mitattiin Foxy pari päivää sitten ja saatiin mitaksi 34,5 - kuitenkin pikkuista vaille 35cm. Se tarkoittaa vain yhtä asiaa... Voidaan ehkä sitten kisata mineissä!!!! :D Pitää vain pitää karva lyhyenä, että se näyttäisi pieneltä tuomarienkin silmissä ;)
She looks so tiny... Which reminds me; we measured her again and got about 34,5cm. And that means only one thing - we might actually be able to compete in mini class!!! :D

No vielä kerran: MOII!! OK, once again: HOWDY!!
1818156.jpg

Rommi sanoo moi! Rommi says Hi too!
1818145.jpg

Foxyn vahtipaikka. Foxy's lookout spot.
1818108.jpg

Siinä se istuu kun ollaan ulkona tai tulossa kotiin tai sitten lähdössä. Nyt sillä oli kärpänen siinä mitä vahdata, ei joutanut katselemaan kameraan päin. En ole vielä saanut otettua hienoja dalmiskuvia ja jalat on nyppimättä edelleen.
There she sits everytime we're out or coming home or leaving. Now there was a fly in the window she was busy looking at. I have not yet managed to take some qualite dalmatian pictures, so those will follow later when I have also plucked the feet. But she's actually not all that spotty as I was remembering.