Eilinen vaikutti vähän rauhallisemmalta jo... Hui! :) Käytiin kylläkin aamusta lenkillä, joten olisiko se voinut vaikuttaa, vaikka ei kyllä kokemukseni mukaan pikkuparsoni tai vähän isompikaan väsy lenkkeilystä, päin vastoin. Mutta Rommi oli kyllä aika lutunen eilen. Ei nyt ihan koko päivää, mutta esim.

- Sylissä ollessaan, ei noussut heti kun liikautti kättä tai tarrannut siihen hampaillaan, vaan kunhan lötkötteli siinä, ehkä saattoi vähän liikauttaa päätä jos enemmän itse liikkui (tosin sai se pari rimpuilukohtaustakin, jolloin se on pakko laittaa lattialle - sylissä olo ei vain aina onnistu)
- Ei paljonkaan kiusannut Foxya
- Ei heti tiennyt mitä tyynylle tehdään (mm. veljen patjan päällä oli KOKO PÄIVÄN tyyny ja Rommi vain kerran vähän kokeili sitä)
- Enkä ainakaan huomannut pissojen nuolemistakaan

Vau! :) Mutta ei taida vielä olla syytä iloita liikoja. Katsellaanhan vielä koko viikkoa ainakin. Meillä oli muuten velikin kylässä ja senkin kanssa osasi olla melkoisen hienosti. Vellu ehkä heltyikin sille. Ja se onkin sitten varmaan eka vieras joka on heltynyt Rommille, koska se ei ikinä ennen ole osannut käyttäytyä.

Meillä on sitten illalla Foxyn kanssa epikset. Pitäisi nyt kerrankin tehdä uhoista totta ja mennä se rata oikein! Heh, aina kun olen katsomassa kisoja niin ajattelen vain että joo-o kyllä me varmaan osattais mennä tuokin rata ja Esalle sanon, että minun ja Foxyn pitäisi käydä vähän näyttämässä miten tuokin rata tehdään. ;) Ja sitten kun olen epiksissä hermoilen hulluna ja hyvin todennäköisesti sitten myös kämmään jotain. Joten jos tänään menisikin epiksiin sillä asenteella kuin aina menen katsomaan kisoja? Auttaisikohan se?