Saa nähdä onko kynsi kipeä niin kauan että siihen kasvaa uusi. Yhtä punainen se ainakin on kuin ennenkin. Mutta sen kummempaa ei näy, ei turvotusta tai punaisuutta varpaassa tms. Ettei se taida tulehtunut kuitenkaan olla. Eikä tuo vauhtia hidasta, että varvas onkin kipeänä. Ruoka ei ole kylläkään maistunut aivan niin hyvin. Me muuten siirryttiin pelkälle iltaruokinnalle... Tämä on toinen päivä menossa.

Syksyn näkee nyt kyllä hyvin, kun ikkunasta katsoo ja huokailee noiden lehtien paljoutta... Vähän haravoinkin jo, mutta ajattelin palkata Carinan kaveriksi loppupihaa varten ;) Koivuista on jo kaikki lehdet tippuneet, pihlajat vielä sinnittelee aika hyvin. Täällä on melkoiset syyspuhurit puhallelleet nyt pari päivää.

Erkkariin on ilmottu ja mökki vuokrattu Pieksämäeltä. Niin kaukaa siksi, että käymme Foxyn kanssa tuolloin pyörähtämässä ensimmäisissä kisoissamme! :) Vielä ei olla kyllä ilmoittauduttu, taidan jättää viime tinkaan jos alkaakin kaduttamaan ;) Tuomarina on Salme Mujunen.... hui! Meillä lähtee koko koiralauma mukaan, kun ei saada hoitajaakaan. Lähdetään reisuun jo perjantaina tai torstaina ja tullaan takaisin maanantaina. Meidän syysretki siis, viimevuonnakinhan kesälomareissut jäi tekemättä joten lähdimme autoilemaan vasta syksyllä. Ehkä tästä tulee perinne...