En voi ymmärtää... Kirjoitin pitkän postauksen kuten kuvitella saattaa ja nyt sitä ei enää ole. Tässä ei voi muuta kuin kirjoittaa erkkarin kritiikin ja juoda kahvit. Sitten mietiskellä milloin jaksaisin alkaa kirjoittamaan uudestaan... Voi hitsi vieköön!!

Foxy oli siis nuorten narttujen kolmas, sai ERIn ja erittäin hyvän arvostelun. Tuomari oli Eleanor Bothwell eikä hän välittänyt korvista ja pilkuista. Hän arvosti rakennetta, liikkeitä ja luonnetta. Ihana tuomari! :)

Nicely conditioned. Lovely rear quarters giving nice drive. Good front assembly with nice return of upper arm. Bright and alert. Keen expressive eye. Moved really well. Good harsh coat.

Ja suomeksi jotakuinkin näin: Kivassa kunnossa/ hyväkuntoinen. Ihanat takakulmaukset antavat potkua liikkeisiin. Hyvä etusetti (rinta) ja kiva kyynärkulma. Iloinen ja tarkkaavainen. Innokas (herkämätön tms) ilmeikäs silmä. Liikkui todella hyvin. Hyvä, karkea karva.

Ja voitte kuvitella miten tyytyväisiä oltiin ja ollaan edelleen. :) Saatiin kaksi ruusukettakin ja lasinen palkinto josta tosin puuttui kulma. Foxysta otettiin kuvakin ja se tulee parson lehteen sitten!! Vautsi! :D Viime vuoden lehti onkin kyllä jo niin kulunut ja hiirenkorvilla että uutta kaivataankin jo ja siellä on sitten kuva Foxystakin niiden muiden kauniiden ja rohkeiden seassa.

Mutta tosiaan, muusta reissusta tilitystä sitten myöhemmin. Kuvatkin on vielä toisella muistikortilla, tässä kuitenkin kaksi paras narttu kehästä jossa pikaisesti pyörähdettiin. Siinä Foxyn edessä ovat siis nuorten kehän ykkönen ja kakkonen. Ja myös junnujen sijoittuneet.
2000659.jpg

2000667.jpg