Ei siis erkkarissa vaan meidän agikisoissa :) Ehkä ilmoittautumisia olikin odotettua enemmän, emmekä saakaan nauttia Salme Mujusen radoista vaan tuomariksi ykkös-luokille tulee Elina Hannikainen. Ilmeisesti aika tuore tapaus, kun en sen kummemmin hänestä tietoa löydä, mutta eiköhän se tämäkin passaa. Jos nyt voidaan osallistua muutenkaan... No mutta, mennään sitten ainakin katsomaan! Mini ykkösiä oli aika monta, 16 kappaletta, olisi ehkä sittenkin pitänyt ilmoittautua mideihin! :D Jaa, saa nyt nähdä mitä mittaustulos näyttää, ehkä meidät siirretään mideihin kuitenkin. En ole aivan varma tästä käytännöstä, mutta rajatapaushan tuo Foxy on. Toivottavasti luokasta toiseen ei tarvitse kauaa seilailla? Medi hypyillä ollaan kuitenkin useimmiten treenattu, ettei aivan puskista tule ne yli 40cm hypytkään. Joskus tiukoissa mutkissa Foxy saattaa tosin alittaa riman, mutta sille ei sitten voi muuta kuin suorittaa uudestaan. :P Ja harjoitella tietenkin!! Koska ponnua sillä kyllä riittää.

Tassu on vielä selvästi arka, mutta astuu sillä jo vähän paremmin. Toivotaan, että se oli vain jokin pikku venähdys. Uikahdusta tai mitään muutakaan Esa ei tuolloin lenkillä kuullut eikä tytsy nuole tassuaan tai muutenkaan vaikuta kipeältä. Ei vain kunnolla astu jalallaan.

Torniossa on marraskuussa kasvattajakurssi. Ajattelin ilmoittautua sinne, niin pääsen laittamaan tuon nimihakemuksenkin vetämään, jos siinä kerran puolivuottakin helposti venähtää (ja nykyisten tilastojen mukaan varmaan kauemminkin, meillä on Rommin omistajapaperitkin jossain teillä tietymättömillä...)

Vaan jokohan tuo olisi aika lähteä lannanluontiin. :) Lotan uudet harrastukset! Ja muuten, me kaivattaisiin kovasti kannustavia kommenteja meidän Esalle, se kun meinaa, ettei jaksaisikaan alkaa agilitypojaksi ollenkaan! Vaikka Rommista tulisi niiiiiiin upea menijä että. Toisaalta pääsisin itse touhuamaan sen kanssa, mutta kyllä sen Esan nyt pitäisi, ehdottomasti, vai mitä olette mieltä?? ;)