Rommilla on korvatulehdus. Sillä oli viimeksi silloin kun se tuli meille, eli 7kk sitten. Ajatella, miten vähän aikaa se on loppujen lopuksi vasta ollut meillä... Tuntuu paljon pidemmältä! Mitä se sitten tulisikaan tulkita...

Rommilla on edelleen tapana jäädä pihalle kun pitäisi tulla sisälle ja nyt vasta olen saanut aikaiseksi otettua ennen lenkille lähtöä namia taskuun, että sisälle palaaminen olisi hauskempaa. Ja se toimiikin hyvin, Rommi vain seuraa vana vedessä koko lenkin ajan namin toivossa. Sillä on erinomainen kontakti ja seuraa aivan vieressä ;) Sen kanssa kannattaisi ehdottomasti treenata enemmänkin tottista, ne perusopit meni hyvin perille silloin keväällä kun Esan kanssa treenasivat hihnassa.

Foxyn rinnasta löytyi toissapäivänä kummallinen kyhmy. Se on sellainen sentti tai puoli senttiä kertaa kaksi, suikulainen siis, ei liiku nahkan mukana ja on aika kova. Aivan rintalastan kohdalla, siis tuntuisi olevan luussa/lihaksessa kiinni. Googlettamalla löytyi sellainen tieto, että rasvapatit kehittyvät usein rinnan alueelle. Soitin eläinlääkärillekin, mutta itseasiassa minulle vain naureskeltiin. En mitenkään hysteerisesti asiaani esittänyt, ainakaan mielestäni, netissäkin sanottiin, että eläinlääkäri toteaa jatkotoimenpiteistä rasvapattienkin suhteen, mutta meitä neuvottiin toistaiseksi vain seuraamaan kyhmyä. Ei saanut kuitenkaan koko ajan olla räpeltämässä. En nyt sitten vain oikein tiedä mitä siinä kannattaisi seurata; varmaan jos se alkaa punottamaan, suurenee, kipeytyy... No, toivotaan että se vain katoaa!

Käyttäytymisessä en kuitenkaan ole havainnut mitään muutoksia, pirteä se on kuin aina. Toki sitä alkaa ajattelemaan tarkempaan ja kun se kerran löytyi rinnasta, tuli mieleen ne Foxyn kummalliset hengenahdistuskohtaukset, kun se ei voi muuta kuin lipsutella lattiaa tai peittoa - nuo kohtaukset menevät usein itsekseen ohi tai päätyvät oksentamiseen. Mutta siis, olen n. 3 - 5 kertaa puolen vuoden aikana sellaisen kohtauksen havainnut, eli ei kovin tiheään. Mutta en halua hysterisoida itseäni enkä ketään muutakaan ja varmasti se on vain rasvapatti ja katoaa ajan myötä! :) (mutta seurataan sitä siltikin)

Foxylla on treenit tänään pitkästä aikaa, hallilla. Uusi treenivuoro on puolikasista ysiin. :P Aikas myöhäiseen menee, Housekin pitää laittaa tallentumaan.