Ja kolmas sija ensimmäiseltä radalta. Mokasin pahasti A:lle mentäessä, käskytin ensinnäkin A:n hyppynä, sitten varmaan sanoin ääneen jotain että ei kun kiipee, vaikka käsky on siis meillä Aa. Foxy, ehkä tästä seonneena tai vain minä olin seonnut, en antanut odota käskyä alastulolla ja Foxy hyppäsi juuri ja juuri kontaktialueen yli. Seuraava este oli rengas ja taisinpa olla ohjaamatta laisinkaan, jolloin siltä tuli kielto. Muutoin vauhdikas ja kiva rata, aika oli luokan paras ja tuloksella saatiin kolmanneksi korkein koroke, vaikkei korokkeita ollutkaan. 

Vaan kylläpä taas jännitti. En saanut ollenkaan niin hyvin prepattua itseäni "että nää on vaan treenit, harjoitellaan vaan vähän ohjaamista" kuin silloin Pieksämäellä, varmaan siksi on tuttuja oli läsnä ja teki mieli saada hyvä tulos – niiden tuttujen takia.

 

Jännitti vielä toisellekin radalle mentäessä ja sekin kyllä sitten näkyi ohjauksessa. Esakin myönsi että aiheutin kyllä niin monta tarpeetonta sydämentykytystä holtittoman ohjaukseni takia, että ei voi kuin ihmetellä miten Foxy on oppinut noin paljon minun ohjauksessani. Alla oleva video kertonee kaiken. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta tuomari oli armollinen, tulos nolla, aikavirhettä -10,50 eli puoli sekuntia vähemmän kuin toiseksi sijoittuneella nollan saaneella jolla siis -9,99. :) Me oltiin Foxyn kaa ykkösiä ja tehtiin eka virallinen virheetön rata. 

Huomenna sama ruljanssi. En tiedä miten mun maha kestää. Miten minä kestän ja miten Foxy kestää minua, puhumattakaan Esasta. Lähtö on vähän myöhempään, mutta herätys samaan aikaan, koska oltiin aika hilkulla perillä taas ja kunnon lämmittelyt jäi ekalta radalta tekemättä. Huomenna eka rata on hyppäri ja toinen agility. Sellaisille jotka eivät tiedä, hyppyradalta puuttuvat kokonaan kontaktiesteet. Kontakti esteitä ovat siis puomi, A ja keinu.

 

Mutta jospa huomenna jännittäisi jo pikkuista vähemmän. :) Palkinnoksi otin lämmityskaulalliset mukit (ei varmaan sano kellekään mitään) ja sitten ilmainen kisamaksu. Jatkossa mikäli sijoituksia vielä tulee, otetaan varmaan aina noita kisamaksuja, sen verran paljon niissä kuitenkin säästä ja Oulussa varmasti käydään kisaamassa useampaankin otteeseen seuraavan vuoden aikana. Ainakin jos mielitään sinne SM:eihin ;)

 

Niin ja yksi tärkeä juttu meinasi unohtua! Tarkkasilmäisimmät ehkä videolta huomasivatkin, Foxy kilpaili nimittäin mineissä. Eli tuomari mittasi koiran miniksi tällä kertaa ja ainakin tämä viikonloppu mennään sitten miniykkösissä. Ensi kerrasta ei taas tiedä. Eli toisin sanottuna olin taas ilmoittautunut väärään luokkaan ja kilpailin molemmat radat viimeisenä starttaajana, kuten myös huomenna. Ja varmaan taas seuraavissa kisoissa olen väärässä luokassa ja kisaan viimeisenä. En oikein tiedä kumpaan luokkaan tulisi ilmoittautua, varmaan niihin mineihin? Mutta ei minulla ole mitään viimeisenä starttaamista vastaan, päinvastoin, siinä ehtii vielä hyvin oppia muiden virheistä. Mutta huh, saa nyt sitten nähdä tuleeko siitä mini vai medi lopullisesti. Veikkaan että medi, kuitenkin.