Foxylla meni torstaiset treenit niin hienosti, että ohjaajan piti oikein keksimällä alkaa keksimään, missä voisi korjata ;) Vauhtiakin oli ihan kiitettävästi, tai sitten se vain näyttää siltä, kun pitkästä aikaa ollaan hallissa ja tila on pienempi. Treenattavaa on käännöksissä nyt, kun alla on matto. Meinaa nimittäin sutia muutaman metrin ennen kuin suunta vaihtuu oikeaan :) Minun tulisi harjoitella ei niin töksähtäviä pysähdyksiä ja pikkuaskelten ottoa, sillä Foxy töksähtää heti minun perässäni, oli se sitten menossa esteelle tai jo suorittamassa sitä. Tästä seurauksena mm. kieltäytyminen hypyltä ja muurin päälle lentäminen. Mutta siinä olikin meidän kaikki virheet noissa treeneissä, joten lähinnä itselle uutta muistettavaa - ei saa töksähdellä!

Keppejä treenattiin vähän kans, lähettämistä. Foxy meni ekan kerran toiseen väliin - kääk! - ei mikään harvinainen virhe meillä, joten keppejä tulee edelleen treenata! Seuraavat kisat on Haukiputaalla marraskuun viimeinen viikonloppu. Eli neljän viikon päästä. Kaksi päiväiset kisat sitten muuten. Katsotaan jos vaikka oltaisiin jossain yötä siellä Oulussa päin tai sitten vain tullaan kotiin illaksi. Tuomaria en muista, mutta ilmoittautuminen taisi olla jo maanantaina? Tai ainakin ihan pian. Ensimmäisistä kisoista tuli kyllä kivasti itsevarmuutta, kun meni niin hienosti ja jos tässä nyt neljän viikon ajan kävisi säännöllisesti treeneissä ja muistaa harjoitella niitä keppejä, niin meitä ei voita mikään! Paitsi ehkä isot ja nopeat medit.

Foxyn patti rinnassa on pienentynyt. Sen vieressä on itseasiassa sellainen aivan hentoinen naarmu, joten patti saattoi hyvin olla seurausta jostain kolauksesta vain, tuolla kun metsässä meuhkaavat.

Täällä on ollut kylmää ja pakkasta ja kuuraa ja huuraa ja jäätä ja viimaa - mutta ei lunta. Kaikkialla muualla on kyllä lunta, mutta ei meillä. Täällä on vain himputin kylmä.